Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Листопад » 05

Ліга Європи 2010/11 4 тур

4 листопада

Група "A"

"Лех" (Познань, Польща) - "Манчестер Сіті" (Англія) 3:1 (1:0)

Голи: 1:0 - Іньяч (30), 1:1 - Адебайор (51), 2:1 - Арболеда (86), 3:1 - Моздзень (90+1)

"Лех": Бурич, Джурджевич, Арболеда, Кривець, Стилич (Моздзень, 63), Руднєв, Пешко (Вільк, 73), Босацьки, Іньяч (Кьєльб, 52), Кікуть, Енрікес 

"Манчестер Сіті": Гівен, Річардс, Брідж (Коларов, 70), Сабалета, Мілнер (Компані, 78), Райт-Філліпс (Сільва, 46), Адебайор, Адам Джонсон, Лескотт, Вієйра, Боята

Попередження: Річардс (38), Брідж (40), Джурджевич (55), Моздзень (90+3)

"Ювентус" (Італія) - "Ред Булл" (Зальцбург, Австрія) 0:0

"Ювентус": Сторарі, Мотта, Сіссоко, Маркізіо, Дель П'єро, Амаурі, Бонуччі, Пепе (Джаннетті, 83), Красич (Бюхель, 63),  ... Читати далі »

Переглядів: 861 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.11.2010 | Комментарі (0)

Старт першого для "Наполі" матчу в Англії складався для нього просто чудово - на 28-й хвилині Езекіль Лавецці вивів італійців уперед. Аргентинець двічі постачав м'ячі Едінсону Кавані, який змарнував обидві нагоди, і після того усе зробив усе сам.

Спершу Лавецці заволодів м'ячем після неточного пасу Джонджо Шелві і пробив повз воріт, але потім виправився у схожій ситуації. Крістіан Поульсен зрізав м'яч головою назад на свою половину поля, де Кавані відправив Лавецці на рандеву з Пепе Рейною, ставши соавтором першого голу.

Незабаром "Ліверпуль" ледь не відігрався - Давід Нгог пробив поряд зі стійкою. По перерві Рой Ходжсон випустив Стівена Джеррарда замість Милана Йовановича, і таке рішення виправдало себе на всі сто.

На 76-й хвилині господарям допоміг колишній гравець "Ліверпуля" - захи ... Читати далі »

Переглядів: 574 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.11.2010 | Комментарі (0)

Таблиця коефіцієнтів станом на 00:30 5 листопада

Таблиця коефіцієнтів УЄФА.

... Читати далі »
Переглядів: 474 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.11.2010 | Комментарі (0)


Точні удари Чипріана Маріки, Тімо Гебхарта та Мартіна Гарника дозволили "Штутгарту" переграти в гостях "Хетафе" й гарантувати собі вихід у плей-офф Ліги Європи УЄФА.

У першому турі команда Мічела переграла "Оденсе". Однак в останніх зустрічах іспанці виступили вкрай невдало, зазнавши трьох поразок поспіль. Після невдачі в матчі з "Янг Бойз" іспанці двічі були биті "Штутгартом".

У чемпіонаті Німеччини шваби виступають не найкращим чином, однак на груповому етапі Ліги Європи вони не втратили жодного очка. Цього разу команда Єнса Келлера в гостях розгромила "Хетафе".

На перших хвилинах господарі були ближчими до успіху, але Хав'єр Арісменді пробив поруч зі стійкою, а потім "постріл" Альбіна головою пройшов повз ціль. Тим не менш, у середині першої половини рахунок був відкритий. Це на 26-й хвилині Маріка ск ... Читати далі »

Переглядів: 467 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.11.2010 | Комментарі (0)

"Вільяреал" розпочав поєдинок на правах фаворита, одразу створивши небезпечний момент у володіннях голкіпера ПАОКа Даріо Крешича. Однак Джозі Алтідор, який виходив сам на сам із хорватом, не зумів скористатися чудовою нагодою. Господарі відповіли контратакою, на вістрі якої був Владимир Івич, однак м'яч після його удару головою пройшов поруч зі стійкою.

Заволодівши ініціативою, господарі організовували свої атаки головним чином через лівий фланг, де Елефтеріос Сакелларіу постійно тероризував захисників іспанців. Двічі Дімітріос Салпінгідіс мав нагоду відкрити рахунок, проте форварду не вистачало дещиці, аби замкнути передачі з лівого флангу.

Після тривожних дзвіночків підопічні Хуана Карлоса Гаррідо обачніше стали діяти в обороні, не дозволяючи грекам використовувати фланги. "Вільяреал" досить комфортно почувався у захис ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.11.2010 | Комментарі (0)

ПортоЗ перших хвилин поєдинку ініціативу захопили господарі, розпочавши масований наступ на ворота Хакана Арикана. Уже в дебюті поєдинку чудову нагоду відзначитися мав Халк, який потужно пробивав з меж штрафного майданчика, але м'яч полетів вище воріт. Через декілька хвилин на вістрі атаки опинився Фалькао, який виходив сам на сам із кіпером гостей, але в останній момент Ерсан Адем Гюлюм вибив м'яч з-під ніг форварда "Порту".

До середини тайму гра поступово вирівнялась, і "Бешикаташ" під проводом досвідченого Гуті почав частіше переходити центр поля, намагаючись намацати слабкі місця в оборонних редутах португальців. Особливо запам'яталися дальні удари підопічних Бернда Шустера. Спочатку постріл Ніхата Кахведжі прийняв на себе захисник, а згодом Гуті пробив після подачі кутового, але удар у іспанця відверто не вийшов.

На 35-й хвилині, п ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.11.2010 | Комментарі (0)

За неспішного розвитку подій суперники, тим не менш, уже в стартові хвилини обмінялися небезпечними моментами. В "Сампдорії" після помилки харківських захисників неточно пробив Нікола Поцці, на що "Металіст" відповів аналогічною спробою Дениса Олійника, якому асистував Марко Девич.

Провівши своєрідну розвідку, команди продовжили діяти в тому ж ключі - головна їх увага була сконцентрована на контролі за м'ячем. Невеличкою ініціативою володіли господарі, але в цьому їм посприяли гости, котрі свідомо відтягнулися трохи назад. Разом із тим підопічні Мирона Маркевича дозволяли опоненту розігрувати комбінації лише на власній половині поля, вміло блокуючи їх розвиток ближче до своїх володінь.

Щось схоже на небезпеку італійцям вдалося створити тільки зі "стандарту" - Анжело Паломбо на 15-й хвилині пробив під поперечину воріт Владимира Дишл ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.11.2010 | Комментарі (0)

Голи Луки Чигаріні, Альваро Негредо та дубль Альфаро дозволили "Севільї" переграти "Карпати" і поліпшити свої справи у групі J, а зелено-білі, зазнавши четвертого фіаско поспіль, втратили навіть теоретичні шанси на вихід до наступного раунду Ліги Європи УЄФА.

Для львівських "Карпат", які після трьох стартових турів групової стадії у графі набраних очок мали "нуль", поєдинок в Іспанії був останнім шансом не вибути остаточно з боротьби за вихід у плей-офф. Незважаючи на поразку від "Севільї" у власних стінах - 0:1, підопічні Олега Кононова сподівалися набрати перші очки на виїзді. Оптимізму зелено-білим додавав і той факт, що андалусці у матчі-відповіді не могли розраховувати на Хесуса Наваса, Тіберіу Гаранте та Андреса Палопа. В українців, навпаки, після невеличких пошкоджень відновилися Артем Федецький та Ігор Худоб'як ... Читати далі »

Переглядів: 527 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.11.2010 | Комментарі (0)

Після нічиєї в Австрії (1:1) "Ювентус" і "Зальцбург" не змогли визначити сильнішого і в повторній дуелі в рамках Ліги Європи УЄФА. Таким чином, підопічні Луїджі Дель Нері у поточній кампанії завершили миром всі чотири поєдинки, і посідають третє місце у квартеті А. Замикають турнірну таблицю австрійці, в активі яких два очка.

Початок зустрічі залишився за "Ювентусом", але перший по-справжньому гольовий момент господарі організували лише на 11-й хвилині, коли Милош Красич змусив на правому фланзі порушити правила Якоба Янтшера. Після подачі зі штрафного у виконанні Алессандро Дель П'єро голкіпер гостей Герхард Треммель помилився на виході, а Амаурі трохи не вистачило аби переправити м'яч у сітку. Через декілька хвилин Треммель вже врятував "Зальцбург" після потужного удару Дель П'єро зі штрафного метрів з 35.

Команда ... Читати далі »

Переглядів: 648 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.11.2010 | Комментарі (0)

БатеПеремога над "Шерифом" забезпечила білоруському БАТЕ путівку до 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА. У складі переможців по разу відзначилися Віталій Родіонов, Олександр Павлов і Ренан Брессан.

Суперництво чемпіонів Білорусі та Молдови, як і два тижні тому в Тирасполі, ознаменувалося впертою боротьбою. Нагадаємо, тоді з рахунком 1:0 перемогли борисовчани, у складі яких у самому дебюті відзначився центральний захисник Сергій Сосновський. Нині білоруський клуб також домінував у стартовому відрізку. В атаці активно діяв Родіонов, якому допомагали інсайди - Брессан, Дмитро Бага і Павлов.

Перший небезпечний момент виник на п'ятій хвилині, коли Брессан прострілив з правого флангу, але Владислав Стоянов зумів перевести м'яч на кутовий. Утім, через деякий час господарі домоглися бажаного. Це Бага чудовою передачею відправив у прорив Родіонова, ... Читати далі »

Переглядів: 503 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.11.2010 | Комментарі (0)

Гості активніше розпочали поєдинок і вже на 4-й хвилині мали відкривати рахунок. Адам Джонсон на лівому фланзі накрутив декількох суперників і виклав м'яч Еммануелю Адебайору, удар якого в останній момент заблокували захисники. Згодом нападник намагався поцілити у ворота з гострого кута, але Ясмин Бурич упорався з "пострілом" тоголезця.

Здавалося, що за такого старту подальші події не змусять уболівальників нудьгувати, однак сподівання глядачів не виправдалися. На полі точилася здебільшого позиційна гра без особливого загострення. Лише на 18-й хвилині англійці змусили нервувати шанувальників "Леха", влаштувавши справжню "пожежу" після розіграшу кутового, але до завершального удару справа в підопічних Роберто Манчині не дійшла.

Команда Хосе Марії Бакеро, який напередодні цього двобою замінив на посаді головного тренера Яцека Зелінського, в ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.11.2010 | Комментарі (0)

Російський ЦСКА удруге поспіль переграв італійський "Палермо" та, набравши максимум очок, за два тури до фінішу групового етапу Ліги Європи УЄФА здобув путівку до 1/8 фіналу.

Уже на 6-й хвилині Марко Гонсалес звільнився від опіки на своєму лівому фланзі і навісив на голову високому Томашу Нециду, але чеський форвард пробив вище воріт. За чотири хвилини гості скопіювали атаку армійців, за одним лише винятком - подачу капітана "Палермо" Фабріціо Мікколі з лівого флангу форвард Массімо Маккароне замкнув точним ударом, змусивши Ігоря Акінфєєва капітулювати.
 
Господарі оговтались уже через вісім хвилин. Спочатку Зоран Тошич забезпечив у штрафному пасом Кейсуке Хонду, але небезпечний простріл японця заблокували захисники "Палермо". А вже у наступному моменті Тошич пробив сам - м'яч пройшов над правою "дев'яткою" вор ... Читати далі »

Переглядів: 505 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.11.2010 | Комментарі (0)

Дубль Артема Мілевського забезпечив киянам другу поспіль перемогу над "Алкмаром" (2:0) і значно покращив їхні шанси на вихід до плей-офф Ліги Європи УЄФА. Цей успіх зміцнив позиції підопічних Олег Лужного, котрі наразі посідають другий рядок у групі Е, відстаючи від лідируючого БАТЕ на три очки і на чотири випереджаючи найближчих переслідувачів.    

Напередодні другого побачення українського та голландського клубів динамівський наставник Олег Лужний підкреслив, що вважає суперника головним конкурентом. "Із трьох команд, що потрапили до нас у групу, "Алкмар" - найбільш небезпечний. Одначе ми готові переграти його знову", - запевнив він.

Кияни, які в гостьовому матчі з голландцями здобули свою першу перемогу в груповому турнірі (2:1), дійсно прагнули розвинути успіх двотижневої давнини на домашній арені. Вони поч ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Добавив: IGOR90 | Дата: 05.11.2010 | Комментарі (0)

Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score