Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Листопад » 5 » ПАОК - "Вільяреал" 1:0
02:17
           
ПАОК - "Вільяреал" 1:0

"Вільяреал" розпочав поєдинок на правах фаворита, одразу створивши небезпечний момент у володіннях голкіпера ПАОКа Даріо Крешича. Однак Джозі Алтідор, який виходив сам на сам із хорватом, не зумів скористатися чудовою нагодою. Господарі відповіли контратакою, на вістрі якої був Владимир Івич, однак м'яч після його удару головою пройшов поруч зі стійкою.

Заволодівши ініціативою, господарі організовували свої атаки головним чином через лівий фланг, де Елефтеріос Сакелларіу постійно тероризував захисників іспанців. Двічі Дімітріос Салпінгідіс мав нагоду відкрити рахунок, проте форварду не вистачало дещиці, аби замкнути передачі з лівого флангу.

Після тривожних дзвіночків підопічні Хуана Карлоса Гаррідо обачніше стали діяти в обороні, не дозволяючи грекам використовувати фланги. "Вільяреал" досить комфортно почувався у захисті, відверто дограючи першу половину.

Другий тайм активніше розпочали гості, однак до небезпечних моментів справа не дійшла. Натомість греки, витримавши натиск "Вільяреала", створили стрімку контратаку, проте пострілу Георгіоса Фотакіса забракло точності. І все ж господарям посміхнулася удача. На 70-й хвилині після подачі кутового Вієйрінья випередив захисників і переправив м'яч головою у ворота іспанців. Ця пробоїна виявилася для "Жовтої субмарини", як називають "Віляреал", фатальною.

Після пропущеного голу іспанці кинулися відігріватись, однак греки достатньо грамотно оборонялися, не дозволяючи суперникові підходити до володінь Крешича. Уже у компенсований час Жоан Капдевіла потужно пробивав з-за меж карного майданчика, однак м'яч пройшов вище воріт.

Переглядів: 481 | Додав: IGOR90 | Теги: Віліареал, Паок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score