Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Листопад » 5 » ЦСКА Москва - "Палермо" 3:1
01:50
           
ЦСКА Москва - "Палермо" 3:1

Російський ЦСКА удруге поспіль переграв італійський "Палермо" та, набравши максимум очок, за два тури до фінішу групового етапу Ліги Європи УЄФА здобув путівку до 1/8 фіналу.

Уже на 6-й хвилині Марко Гонсалес звільнився від опіки на своєму лівому фланзі і навісив на голову високому Томашу Нециду, але чеський форвард пробив вище воріт. За чотири хвилини гості скопіювали атаку армійців, за одним лише винятком - подачу капітана "Палермо" Фабріціо Мікколі з лівого флангу форвард Массімо Маккароне замкнув точним ударом, змусивши Ігоря Акінфєєва капітулювати.
 
Господарі оговтались уже через вісім хвилин. Спочатку Зоран Тошич забезпечив у штрафному пасом Кейсуке Хонду, але небезпечний простріл японця заблокували захисники "Палермо". А вже у наступному моменті Тошич пробив сам - м'яч пройшов над правою "дев'яткою" воріт Франческо Бенуссі.

Наполегливо розвиваючи наступ саме за рахунок швидких флангових півзахисників, ЦСКА заволодів перевагою і провів ще кілька небезпечних атак. А на 36-й хвилині гості залишилися у меншості. Півзахисник "Палермо" Антоніо Ночеріно недозволеним прийомом зупинив швидкого Марка Гонсалеса і арбітр показав італійцю другу жовту картку.
 
Перетворити чисельну перевагу в голи господарі змогли після перерви. Уже на 47-й хвилині Хонда отримав прекрасний передачу від Тошича, і, вирвавшись з-за спин захисників "Палермо", проштовхнув м'яч повз Бенуссі. Через три хвилини ЦСКА вийшов уперед завдяки блискучій грі Нецида - чех прийняв м'яч в штрафній, стоячи до воріт спиною, але зміг розвернутися і пробити точно у дальній кут - 2:1.

На 54-й хвилині Хонда вивів на побачення з кіпером Нецида і той не схибив, оформивши дубль. Між іншим, щоб втілити чисельну перевагу в голи і забезпечити потрібний результат, гравцям ЦСКА знадобилося менше десяти хвилин від початку другого тайму.

Переглядів: 506 | Додав: IGOR90 | Теги: Ліга Європи, ЦСКА, Палермо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score