Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Листопад » 5 » Невдале полювання "левів"
02:07
           
Невдале полювання "левів"

Голи Луки Чигаріні, Альваро Негредо та дубль Альфаро дозволили "Севільї" переграти "Карпати" і поліпшити свої справи у групі J, а зелено-білі, зазнавши четвертого фіаско поспіль, втратили навіть теоретичні шанси на вихід до наступного раунду Ліги Європи УЄФА.

Для львівських "Карпат", які після трьох стартових турів групової стадії у графі набраних очок мали "нуль", поєдинок в Іспанії був останнім шансом не вибути остаточно з боротьби за вихід у плей-офф. Незважаючи на поразку від "Севільї" у власних стінах - 0:1, підопічні Олега Кононова сподівалися набрати перші очки на виїзді. Оптимізму зелено-білим додавав і той факт, що андалусці у матчі-відповіді не могли розраховувати на Хесуса Наваса, Тіберіу Гаранте та Андреса Палопа. В українців, навпаки, після невеличких пошкоджень відновилися Артем Федецький та Ігор Худоб'як.

Підопічні Грегоріо Мансано з перших хвилин показали гостям - хто є господарем становища на полі. Вже на сьомій хвилині вони ледь не відкрили рахунок. Дієго Капель на лівому фланзі обіграв двох захисників і подав до штрафного майданчика, де Альваро Негредо пробивав головою, проте не влучив у площину воріт. А вже за дві хвилини андалусці досягли свого. Цього разу Негредо виступив уже асистентом, а Альфаро вдало замкнув його передачу.

Відкривши рахунок "Севілья" і не подумала зупинятися. Ще б пак, адже у цій грі вона, з-поміж іншого, ще й прагнула реабілітуватися за розгромну поразку від "Барселони" (0:5) в національній першості. Проте підопічні Олега Кононова також не збиралися миритися із долею. У середині тайму Олександр Гурулі отримав м'яч у штрафному майданчику і вивів на ударну позицію Олега Голодюка. Тому лише трохи не вистачило влучності.

Як не старалися львів'яни, було видно, що на сьогодні клас команди Мансано вищий. Свідченням цьому стали ще два голи у ворота "Карпат" у першому таймі. Спочатку на 31-й хвилині гол красень зі штрафного на свій рахунок записав Лука Чигаріні, а за три хвилини до перерви дубль оформив Альфаро, устигши на добивання після удару в поперечку Альваро Негредо.

Не встигла секундна стрілка зробити шість повних обертів після перерви, як андалусці знову змусили гостей розпочинати з центру поля. Цього разу вже Альфаро не зміг переграти Андрія Тлумака, проте Негредо вдало відчув момент і першим добив м'яч уже у порожні ворота. Надалі іспанці могли розвинути успіх, проте мали свої моменти й українці. Найреальнішу нагоду забити гол престижу мав Сергій Зеньов, який вийшов на заміну в другому таймі. Опинившись один на один із Хаві Варасом, нападник пробив повз голкіпера, проте захисник Жульєн Ескюде встиг вибити м'яч з лінії воріт.

Переглядів: 529 | Додав: IGOR90 | Теги: Ліга Європи, Львів, Карпати, Севілья | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score