Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Листопад » 5 » "Динамо" Київ - "Алкмар" 2:0
01:46
           
"Динамо" Київ - "Алкмар" 2:0

Дубль Артема Мілевського забезпечив киянам другу поспіль перемогу над "Алкмаром" (2:0) і значно покращив їхні шанси на вихід до плей-офф Ліги Європи УЄФА. Цей успіх зміцнив позиції підопічних Олег Лужного, котрі наразі посідають другий рядок у групі Е, відстаючи від лідируючого БАТЕ на три очки і на чотири випереджаючи найближчих переслідувачів.    

Напередодні другого побачення українського та голландського клубів динамівський наставник Олег Лужний підкреслив, що вважає суперника головним конкурентом. "Із трьох команд, що потрапили до нас у групу, "Алкмар" - найбільш небезпечний. Одначе ми готові переграти його знову", - запевнив він.

Кияни, які в гостьовому матчі з голландцями здобули свою першу перемогу в груповому турнірі (2:1), дійсно прагнули розвинути успіх двотижневої давнини на домашній арені. Вони почали зустріч дуже активно і вже у перші 10 хвилин змусили плідно попрацювати голкіпера гостей Ромеро. Спершу аргентинець врятував свою команду після пострілу Андрія Ярмоленка, а потім своєчасно зреагував на удар Огнєна Вукоєвича.

Біло-сині продовжували тиснути на ворота голландців і згодом створили ще дві відмінні можливості. Але спочатку "Алкмар" пробачив Леандро Алмейда, котрий після подачі з кутового спрямував м'яч вище поперечини, а потім Артем Мілевський, який перший встиг на добивання після "гармати" Ярмоленка, примудрився програти двобій воротарю, пробиваючи з близької відстані.

Згодом гра трохи заспокоїлася. "Динамо" переводило подих перед черговим штурмом, а його суперник чатував на помилку опонента, не виказуючи великого бажання відряджати уперед великі сили. Перша половина зустрічі завершилася нульовою нічиєю за обопільної згодою сторін.      

Проте незабаром після перерви хитка рівновага була зруйнована. Роман Єрьоменко гарною передачею від правої бровки вивів на ударну позицію Мілевського, і 25-річний форвард, який у недільній зустрічі з маріупольським "Іллічівцем" відзначився покером, у черговий раз підтвердив свій бомбардирський хист, спрямувавши м'яч у кут воріт.

На 61-й хвилині фінсько-українська зв'язка спрацювала знову. Хавбек здійснив рейд лівим флангом, відпасував у центр, і нападник, зігравши на випередження, оформив  дубль, забивши свій четвертий гол у поточній єврокампанії. Незабаром Мілевський міг порадувати вболівальників, які заповнили стадіон "Динамо", і хет-триком, однак схибив, пробиваючи зі зручної позиції.

Утім, рахунок 2:0 повністю влаштовує киян, які без особливих зусиль довели поєдинок до перемоги. Вихід до плей-офф Ліги Європи вони можуть забезпечити у наступному турі, якщо переграють на виїзді білоруський БАТЕ - той вже гарантував собі участь у 1/16 фіналу.

Переглядів: 500 | Додав: IGOR90 | Теги: Ліга Європи, Динамо, дубль, Алкмар, АЗ, Мілевський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score