Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Листопад » 5 » Нічийний синдром "Старої синьйори"
02:02
           
Нічийний синдром "Старої синьйори"

Після нічиєї в Австрії (1:1) "Ювентус" і "Зальцбург" не змогли визначити сильнішого і в повторній дуелі в рамках Ліги Європи УЄФА. Таким чином, підопічні Луїджі Дель Нері у поточній кампанії завершили миром всі чотири поєдинки, і посідають третє місце у квартеті А. Замикають турнірну таблицю австрійці, в активі яких два очка.

Початок зустрічі залишився за "Ювентусом", але перший по-справжньому гольовий момент господарі організували лише на 11-й хвилині, коли Милош Красич змусив на правому фланзі порушити правила Якоба Янтшера. Після подачі зі штрафного у виконанні Алессандро Дель П'єро голкіпер гостей Герхард Треммель помилився на виході, а Амаурі трохи не вистачило аби переправити м'яч у сітку. Через декілька хвилин Треммель вже врятував "Зальцбург" після потужного удару Дель П'єро зі штрафного метрів з 35.

Команда Хуба Стевенса намагалася організовувати контрвипади, але переходила від оборони до атаки занадто повільно. Лише ближче до середини тайму гості почали наближатися до карного майданчика Марка Сторарі, але за підсумками першого тайму завдали лише один удар у напрямку воріт господарів. Це на 22-й хвилині Никола Покривач з дальньої відстані пробив у руки голкіпера.

"Стара синьйора" відповіла чудовою атакою за участю Мануеля Джандонато та Амаурі, після пасу якого Дель П'єро прийняв м'яч на груди та з розвороту потужно пробив повз Треммеля. Але арбітр гол не зарахував, зафіксувавши у 35-річного ветерана положення поза грою. Чергову нагоду відкрити рахунок у зустрічі для Алессандро організував Красич, виклавши м'яч точнісінько на ногу партнеру, який з близької відстані пробив вище поперечки.

Після відпочинку туринці продовжили шукати шляхи до воріт "Зальцбурга". Невгамовний Красич дійшов по лівому флангу до карного майданчика суперників та віддав чудовий пас на Амаурі, котрий стоячи спиною до воріт відкотив м'яч під удар Мохамеда Сіссоко - на висоті виявився голкіпер австрійців. Згодом на ударній позиції знову опинився Дель П'єро, але нападнику забракло влучності.

Надалі віддати перевагу якийсь із команд було дуже важко. Утім, наприкінці зустрічі гості ледве не забили. На 77-й хвилині "постріл" Янтшер метрів з 25 захопив зненацька Сторарі, котрий вже не дотягувався до м'яча, але шкіряний пройшов трохи вище поперечки. А за три хвилини до завершення Томас Аугустінуссен після передачі того ж Янтшера головою пробив  поруч зі стійкою.

Переглядів: 646 | Додав: IGOR90 | Теги: Ювентус, Ліга Європи, Зальцбург | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score