Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Листопад » 5 » "Ліверпуль" - "Наполі" 3:1.Хеттрик Джерарда
12:58
           
"Ліверпуль" - "Наполі" 3:1.Хеттрик Джерарда

Старт першого для "Наполі" матчу в Англії складався для нього просто чудово - на 28-й хвилині Езекіль Лавецці вивів італійців уперед. Аргентинець двічі постачав м'ячі Едінсону Кавані, який змарнував обидві нагоди, і після того усе зробив усе сам.

Спершу Лавецці заволодів м'ячем після неточного пасу Джонджо Шелві і пробив повз воріт, але потім виправився у схожій ситуації. Крістіан Поульсен зрізав м'яч головою назад на свою половину поля, де Кавані відправив Лавецці на рандеву з Пепе Рейною, ставши соавтором першого голу.

Незабаром "Ліверпуль" ледь не відігрався - Давід Нгог пробив поряд зі стійкою. По перерві Рой Ходжсон випустив Стівена Джеррарда замість Милана Йовановича, і таке рішення виправдало себе на всі сто.

На 76-й хвилині господарям допоміг колишній гравець "Ліверпуля" - захисник неаполітанців Андреа Доссена, чиїм неакуратним пасом скористався Джеррард. Першим на м'ячі опинився голкіпер Морган Де Санктіс, проте капітан господарів виграв єдиноборство і відновив рівновагу.

За кілька хвилин до кінця основного часу Сальваторе Ароніка звалив у своєму штрафному Глена Джонсона, і Джеррард реалізував пенальті. А ще за хвилину англійський хавбек відзначився втретє - Лукас Лейва обіграв Доссену і вивів партнера сам на сам з Де Санктісом, який у черговий раз програв двобій опоненту. У завершальні хвилини матчу ні що не нагадувало про те, що у першому таймі перевагою володів "Наполі"...

Переглядів: 575 | Додав: IGOR90 | Теги: Ліверпуль, Наполі, Джерард | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score