Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Листопад » 5 » "Металіст": ще крок до плей-офф
02:10
           
"Металіст": ще крок до плей-офф

За неспішного розвитку подій суперники, тим не менш, уже в стартові хвилини обмінялися небезпечними моментами. В "Сампдорії" після помилки харківських захисників неточно пробив Нікола Поцці, на що "Металіст" відповів аналогічною спробою Дениса Олійника, якому асистував Марко Девич.

Провівши своєрідну розвідку, команди продовжили діяти в тому ж ключі - головна їх увага була сконцентрована на контролі за м'ячем. Невеличкою ініціативою володіли господарі, але в цьому їм посприяли гости, котрі свідомо відтягнулися трохи назад. Разом із тим підопічні Мирона Маркевича дозволяли опоненту розігрувати комбінації лише на власній половині поля, вміло блокуючи їх розвиток ближче до своїх володінь.

Щось схоже на небезпеку італійцям вдалося створити тільки зі "стандарту" - Анжело Паломбо на 15-й хвилині пробив під поперечину воріт Владимира Дишленковича, котрий зреагував на цей "постріл". Харків'яни не відсиджувалися виключно в обороні, намагаючись тримати у напрузі захисні порядки господарів. Непогана можливість змінити рахунок була в Милана Обрадовича, але удар у серба не вийшов.

По завершенні півгодини матчу ігрова перевага вже цілком належала команді Доменіко Ді Карло. Господарі тричі повинні були змінювати цифри на табло. Так, на 35-й хвилині Стефано Губерті боковими "ножицями", здавалося, вже поцілив у дальній кут, але на заваді несподівано стала голова Папи Гуей. Відразу після подачі кутового Даніеле Гастарделло пробив у поперечину, від якої м'яч потрапив у корпус Крістіана Вільягри, що стояв на лінії воріт, і вилетів у поле. Завершився бенефіс захисників гостей "сейвом" Обрадовича, котрий не дозволив тому ж Гастарделло поцілити в ближній кут.

Після відпочинку команд малюнок гри суттєвих змін не зазнав. Господарі продовжили тиснути на "Металіст", який на повну потужність працював у захисті, але при цьому знаходив сили для організації контрвипадів. А витримавши стартову навалу "Сампдорії", харків'яни зуміли відсунути гру до центру поля, де раз по раз перегравали суперника за рахунок коротких передач. На жаль для шанувальників жовто-синіх, така перепасовка не приховувала в собі загрози, оскільки відбувалася лише на підступах до карного майданчика господарів, за відсутності останнього пасу.

За такої в'язкої гри зникли навіть натяки на гольові моменти. Лише на 75-й хвилині по-справжньому вступив у гру Дишленкович, який накрив у ближньому куті "постріл" Паломбо зі штрафного. Українці відповіли небезпечним, але невлучним ударом Олійника та двома поспіль кутовими, що також результату не змінили. Кінцівка зустрічі залишилися за "Сампдорією", проте "Металіст" вистояв і заробив очко, котре дозволило харків'янам зберегти за собою другу позицію в групі І та ще на крок наблизитися до плей-офф.

Переглядів: 481 | Додав: IGOR90 | Теги: Ліга Європи, Металіст, Сампдорія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score