Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Листопад » 5 » "Порту" витримав облогу
02:14
           
"Порту" витримав облогу

ПортоЗ перших хвилин поєдинку ініціативу захопили господарі, розпочавши масований наступ на ворота Хакана Арикана. Уже в дебюті поєдинку чудову нагоду відзначитися мав Халк, який потужно пробивав з меж штрафного майданчика, але м'яч полетів вище воріт. Через декілька хвилин на вістрі атаки опинився Фалькао, який виходив сам на сам із кіпером гостей, але в останній момент Ерсан Адем Гюлюм вибив м'яч з-під ніг форварда "Порту".

До середини тайму гра поступово вирівнялась, і "Бешикаташ" під проводом досвідченого Гуті почав частіше переходити центр поля, намагаючись намацати слабкі місця в оборонних редутах португальців. Особливо запам'яталися дальні удари підопічних Бернда Шустера. Спочатку постріл Ніхата Кахведжі прийняв на себе захисник, а згодом Гуті пробив після подачі кутового, але удар у іспанця відверто не вийшов.

На 35-й хвилині, після помилки захисників "Бешикташа" при створенні штучного положення "поза грою", Фалькао вийшов на побачення з кіпером гостей, який зупинив португальського форварда недозволеним прийомом у власному штрафному. Арбітр Паоло Тальявенто одразу вказав на 11-метрову позначку. Виконати пенальті визвався сам Фалькао і не схибив.

По перерві господарі продовжили тиснути на ворота "Бешикташа". Чергову атаку португальців завершував Халк, який намагався м'яко перекинути Арикана, але той, продемонструвавши дива реакції, перевів м'яч на кутовий.

На 59-й хвилині господарі залишились вдесятьох, після того як Родрігес отримав друге попередження. Відчувши перевагу, "Бешикташ" кинувся в атаку й одразу мав нагоду зрівняти рахунок, але на виручку Елтону прийшла поперечина. Однак за декілька хвилин голкіпер "Порту" був безсилий, після неймовірного за силою та точністю удару Кахведжі. Пройшовши з правого флангу, форвард "Бешикташа" з 23 метрів точно поцілив у ближню "дев'ятку".

На 65-й хвилині італійський рефері знову витяг червону картку, для захисника гостей Ібрахіма Торамана. Однак турецький клуб не знітився, а пішов у наступ. На вістрі атак "Бешикташа" активізувався Бобо, який раз по раз розривав оборону португальців. Велику небезпеку становили його дальні удари. Спочатку м'яч просвистів над поперечиною. А у наступному моменті нападник, побачивши, що кіпер далеко вийшов з воріт, намагався перекинути Елтона, проте знову за португальців зіграла "рамка".

Переглядів: 444 | Додав: IGOR90 | Теги: Ліга Європи, Порто, Бешикташ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score