Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Листопад » 5 » БАТЕ - "Шериф" 3:1
01:58
           
БАТЕ - "Шериф" 3:1

БатеПеремога над "Шерифом" забезпечила білоруському БАТЕ путівку до 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА. У складі переможців по разу відзначилися Віталій Родіонов, Олександр Павлов і Ренан Брессан.

Суперництво чемпіонів Білорусі та Молдови, як і два тижні тому в Тирасполі, ознаменувалося впертою боротьбою. Нагадаємо, тоді з рахунком 1:0 перемогли борисовчани, у складі яких у самому дебюті відзначився центральний захисник Сергій Сосновський. Нині білоруський клуб також домінував у стартовому відрізку. В атаці активно діяв Родіонов, якому допомагали інсайди - Брессан, Дмитро Бага і Павлов.

Перший небезпечний момент виник на п'ятій хвилині, коли Брессан прострілив з правого флангу, але Владислав Стоянов зумів перевести м'яч на кутовий. Утім, через деякий час господарі домоглися бажаного. Це Бага чудовою передачею відправив у прорив Родіонова, який, утікши від Важи Тархнішвілі і Жозе Надсона, майстерно реалізував вихід сам на сам.

Повівши в рахунку, жовто-сині трохи зменшили оберти, а "Шериф", навпаки, заграв сміливіше і швидше. У середині першого тайму в чужому карному майданчику вдало зіграв Олександр Єрохін, який небезпечно пробив з 14 метрів - Сергій Веремко не без зусиль перевів м'яч за межі поля. Незабаром гості отримали право на штрафний, призначений метрах у 20 від володінь БАТЕ. Після удару Тархнішвілі зі "стандарту" м'яч пролетів трохи вище поперечини.

Тираспольці продовжили атакувати і на 32-й хвилині зуміли зрівняти рахунок. Це Єрохін, відгукнувшись на флангову подачу, ефектним ударом головою переправив м'яч у сітку. Час, що залишився до перерви, пройшов у рівній боротьбі. Незадовго до закінчення першого тайму на ударну позицію вийшов Брессан, але з його пострілом упорався Стоянов.

Дебют другої половини був затьмарений травмою болгарського голкіпера гостей. Стоянов поступився місцем 19-річному Дмитру Стажиле. Ще через кілька хвилин зарядив нудний дощ, який виявився на користь БАТЕ. Принаймні, борисовчани відразу призвичаїлися до погоди і протягом декількох хвилин організували два результативні випади.

На 70-й хвилині після дальнього закидання Ігоря Шитова в район карного майданчика невдало зіграв Тархнішвілі, який відбив м'яч прямо на ногу Павлову, котрий потужним ударом вивів свою команду вперед. Гості стали розкриватися, чим і скористалися борисовчани.

Так, протягом декількох хвилин на рандеву з голкіпером виривалися Брессан, Родіонов і Максим Скавиш. Однак третій гол БАТЕ виявився наслідком прекрасно виконаного штрафного: Брессан послав м'яч у лівий від воротаря кут. Таким чином, БАТЕ, набравши в чотирьох матчах 10 очок, за два тури до фінішу групового етапу забезпечив собі участь у плей-офф.

Переглядів: 504 | Додав: IGOR90 | Теги: Ліга Європи, шериф, БАТЕ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score