Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 21
Стадіон, який зводять у Львові до Євро-2012, буде одним з найсучасніших у Європі.
Про це губернатор Львівщини Василь Горбаль заявив ura-inform.com.
"Готовність об'єкту вже понад 40 відсотків. Це буде стадіон 5-го покоління на 33 тисячі місць. Він стане одним з найсучасніших в Європі і на найближче десятиліття буде відповідати самим жорстким вимогам УЄФА", - сказав Горбаль.
"Стадіон матиме чотири поверхи, перший з яких призначений для підземного паркінгу, два інші - для двоярусних трибун, VIP-сектору та допоміжних приміщень. Усі глядацькі місця будуть під навісом, частина якого передбачено зробити прозорим", - додав він.
Переглядів: 411 | Добавив: bombermen80 | Дата: 21.10.2010 | Комментарі (0)

Андрія Шевченко визнано одним з 50 кращих гравців світу за останні 50 років.
Українець, як повідомляє cissoccer.com, потрапив до списку, ухваленого британським тижневиком World Soccer.
Окрім Шевченка, з гравців пострадянського простору у найкращі зарахували Віктор Понєдєльник та Рінат Дасаєв.
Тижневик приурочив оголошення списку до власного ювілею у ті ж таки 50 років.

Переглядів: 461 | Добавив: bombermen80 | Дата: 21.10.2010 | Комментарі (0)

Харківський "Металіст" є фаворитом у матчі третього туру групового раунду Ліги Європи-2010/2011 проти генуезької "Сампдорії".
Про це повідомляє УНІАН із посиланням на авторитетну букмекерську контору William Hill.
На перемогу української команди ставки приймаються як 2,37 до 1, а перемога італійців оцінюється коефіцієнтом 3,00 до 1. Нічийний результат - 3,25 до 1.
Переглядів: 467 | Добавив: bombermen80 | Дата: 21.10.2010 | Комментарі (0)

Одним із творців перемоги над "Копенгагеном" (2:0) став хавбек "Барселони" Андрес Інієста. В інтерв'ю UEFA.com гравець сказав, що відчуває велику впевненість у собі.
Ліонель Мессі забив обидва м'ячі у ворота "Копенгагена" (2:0), але не меншу роль у перемозі над данцями зіграв півзахисник "Барселони" Андрес Інієста.
Хавбек гучно заявив про себе в сезоні-2008/09, коли приніс своїй команді вікторію на "Стемфорд Брідж" у півфінальному поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА з "Челсі". Той влучний удар дозволив каталонцям вийти в фінал, де вони здолали інший англійський клуб - "Манчестер Юнайтед". Після поразки форвард манкуніанців Уейн Руні зізнався, що вважає Інієсту найкращим гравцем у світі.
У матчі з "Копенгагеном" 26-річний атакуючий півзахисник провів майже 90 хвилин, допомігши "Барселоні" взяти гору над непоступливими данцями та змістити їх з першої позиції в гру ... Читати далі »
Переглядів: 558 | Добавив: bombermen80 | Дата: 21.10.2010 | Комментарі (0)

У виїзному матчі Ліги Європи УЄФА проти "Алкмара" керманич київського "Динамо" Олег Лужний не сподівається на інакший результат, ніж перемога.
Напередодні поєдинку проти голландського "Алкмара" в рамках третього туру групового раунду Ліги Європи УЄФА виконуючий обов'язки головного тренера "Динамо" Олег Лужний підкреслив, що цей двобій важливий не тільки для команди, а й для нього особисто. Разом із наставником участь у передматчевій прес-конференції брав віце-капітан киян Тарас Михалик, котрий сподівається допомогти партнерам у двобої з голландцями.
"Ми готувалися до поєдинку у звичному режимі, адже для нас немає різниці між Лігою Європи та національним чемпіонатом, - підкреслив Лужний. - Наразі як для команди, так і особисто для мене важлива кожна гра, в яких потрібно здобувати лише перемоги. Враховуючи наше турнірне становище в групі, про інший результат навіть ... Читати далі »
Переглядів: 517 | Добавив: bombermen80 | Дата: 21.10.2010 | Комментарі (0)

На думку Мирона Маркевича, "Металіст" має непогані шанси здолати вдома італійську "Сампдорію" - за умови, що його команда зможе "вирішити власні проблеми".
У грі 3-го туру Ліги Європи УЄФА проти італійської "Сампдорії" команда Мирона Маркевича прагнутиме реабілітуватися за поразку від нідерландського ПСВ (0:2), принагідно сподіваючись поліпшити статистику домашніх матчів, адже в поточному сезоні "Металіст" з дев'яти ігор на своєму полі виграв лише дві, включаючи суботній поєдинок чемпіонату України проти "Волині" (3:1).
Вирішальний внесок у перемогу над лучанами зробив дубль Марко Девича, який повернувся на поле після місячної паузи, викликаної травмою привідного м'яза стегна. Утім, харків'янам додає оптимізму не лише одужання Девича, але й спогади про перемоги над "Сампдорією" в 1/16 фіналу Кубку УЄФА-2008/09. Тоді український клуб здолав генуезців і на виї ... Читати далі »
Переглядів: 477 | Добавив: bombermen80 | Дата: 21.10.2010 | Комментарі (0)

Львівські "Карпати" спробують відібрати очки у дворазового володаря Кубка УЄФА іспанської "Севільї", хоча й підходять до зустрічі з нею не в найкращому стані.
До домашньою зустрічі із "Севільєю" в Лізі Європи УЄФА львівські "Карпати" підходять не в найкращому стані. Утім, турнірне становище в групі J змушує їх набирати очки, адже у двох стартових турах команда не здобула жодного. Львів'яни поступилися на своєму полі дортмундській "Борусії" (3:4), потім програли в Парижі "ПСЖ" (0:2). Тепер вони намагатимуться реабілітуватися перед власними глядачами, засмутивши іспанського гранда, котрий у 2006 та 2007 році виборював Кубок УЄФА.
Щільний ігровий графік, з яким уперше зіштовхнулися "Карпати", можливо, став причиною спаду в їхній грі. Зелено-білі зазнали поразок у чотирьох офіційних матчах поспіль, тричі при цьому залишивши поле без забитих м'ячів. "Наша команда дійс ... Читати далі »
Переглядів: 416 | Добавив: bombermen80 | Дата: 21.10.2010 | Комментарі (0)

Швидкого гола Нані вистачило «Манчестер Юнайтед» для перемоги над «Бурсаспора». Набравши три очки, манкуніанці на два бали обійшли «Рейнджерс» і одноосібно очолили групу С Ліги чемпіонів УЄФА.
Португальська вінгер вирішив долю матчу на сьомій хвилині, коли ефектним крученим ударом з 25 метрів не дозволив Дімітар Іванівку, як той не намагався, дотягнутися до м'яча. Надалі «МЮ» не відмовлявся від думки збільшити перевагу, тоді як «Бурсаспор» вперше пробив в створ лише на 90-й хвилині, коли воротам господарів загрожував Густаф Свенссон. Чемпіон Туреччини, дебютує в Лізі чемпіонів, поки не набрав у турнірі жодного очка.
Тренер «МЮ» сер Алекс Фергюсон дав своїм підопічним головну установку на матч - перемогти і захопити лідерство в групі. Манкуніанці виконали прохання наставника. Вони виграли у другій зустрічі Ліги поспіль з рахунком 1:0 і зробили гарний подарунок Фергюсону, який провод ... Читати далі »
Переглядів: 433 | Добавив: IGOR90 | Дата: 21.10.2010 | Комментарі (0)

Головний тренер московського "Локомотива" Юрій Сьомін у грудні повернеться в київське "Динамо". 
Про це повідомляє "Советский спорт".
Керівництво столичного клубу вже зробило наставнику пропозицію про співробітництво. Сьомін прийме рішення по закінченню сезону в Росії. 
За інформацією видання, ймовірність того, що тренер залишиться в "Локомотиві", досить невелика.
Переглядів: 423 | Добавив: IGOR90 | Дата: 21.10.2010 | Комментарі (0)

Самуель Ето'о ще в першому таймі двічі забив у ворота "Тоттенхема" і двічі допоміг відзначитися партнерам. Після перерви камерунцю хет-триком відповів британський вінгер Гарет Бейл, однак це не завадило "Інтернаціонале" здобути перемогу на своєму полі
До третього туру суперники підійшли з рівною кількістю очок, при цьому "нерадзуррі" випереджали лондонський клуб лише завдяки тому, що пропустили на один м'яч менше. Наразі італійці одноосібно очолили таблицю групи А Ліги чемпіонів УЄФА.
На передматчевій прес-конференції наставник "шпор" Гаррі Реднапп нагороджував комплементами форварда господарів Самуеля Ето'о і навіть зізнався, що слідкує за африканцем з тих часів, коли той захищав кольори "Мальорки". Досвідчений фахівець і гадки не мав, як своєрідно віддячить йому за похвалу 29-річний голеадор.
Спливала лише 2-а хвилина матчу, коли Ето'о фантастичним розрізним пасом вивів ... Читати далі »
Переглядів: 486 | Добавив: bombermen80 | Дата: 21.10.2010 | Комментарі (0)

УЄФА зарахує збірної Сербії технічну поразку у матчі відбіркового турніру чемпіонату Європи-2012 зі збірною Італії.
Про це пише "Спорт-Экспресс" із посиланням на Football Italia.
За даними видання, офіційно про це рішення буде оголошено 28 жовтня на засіданні дисциплінарної комісії. Серби також будуть змушені провести три наступних домашніх матчі за порожніх трибун.
Італійців, швидше за все, також буде покарано: національна команда може провести дві зустрічі без глядачів
Переглядів: 440 | Добавив: bombermen80 | Дата: 21.10.2010 | Комментарі (0)

Гравці іспанської "Севільї" не надто цікавляться наступним суперником по Лізі Європи.
Такий висновок можна зробити зі слів півзахисника команди Дієго Перотті, які він сказав на передматчевій прес-конференції.
"Завтра матч буде дуже важкий. Ми просто маємо перемогти, не залежно від причин. "Карпати" добре показали себе у матчі проти "Боруссії". Але нічия нас не влаштує - треба тільки перемога", - сказав аргентинець.
"Я не знаю в яке місто ми приїхали грати. Щодо українського футболу знаю тільки про Шевченка", - зізнався Перотті.
Також він сказав, що погода не буде мати вплив на гру, адже "Севілья" знала що буде холодно, як і в Дортмунді
Переглядів: 473 | Добавив: bombermen80 | Дата: 21.10.2010 | Комментарі (0)

Іспанська "Севілья" має перемагати у грі Ліги Європи проти львівських "Карпат", але повинна стерегтися не лише гравців, а й вболівальників львівського клубу.
Про це заявив тренер "Севільї" Грегоріо Мансано на передматчевій прес-конференції.
"Я бачив два матчі "Карпат" проти німців і французів. Бачив кілька матчів в чемпіонаті, але їх до уваги ми брати не будемо. Якщо говорити виключно про Лігу Європи, то можна сказати, що "Карпати" важко входять у гру", - сказав він.
"Так було і проти "Боруссії" і проти ПСЖ. Але підтримка фанатів їх надихає. І команда активізовується, навіть ледь не перемогла Дортмунд. Завтра для нас буде вирішальний матч", - додав Мансано.
"Я вважаю, що ми маємо виграти так чи інакше. Байдуже, як будуть грати наші суперники", - вважає іспанець.
"Поставимо свіжих гравців. Все зі складом вирішимо завтра", - зізнався Мансано.
Переглядів: 394 | Добавив: bombermen80 | Дата: 21.10.2010 | Комментарі (0)

Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score