Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 21 » Злість "Карпат" і амбіції "Севільї"
14:53
           
Злість "Карпат" і амбіції "Севільї"
Львівські "Карпати" спробують відібрати очки у дворазового володаря Кубка УЄФА іспанської "Севільї", хоча й підходять до зустрічі з нею не в найкращому стані.
До домашньою зустрічі із "Севільєю" в Лізі Європи УЄФА львівські "Карпати" підходять не в найкращому стані. Утім, турнірне становище в групі J змушує їх набирати очки, адже у двох стартових турах команда не здобула жодного. Львів'яни поступилися на своєму полі дортмундській "Борусії" (3:4), потім програли в Парижі "ПСЖ" (0:2). Тепер вони намагатимуться реабілітуватися перед власними глядачами, засмутивши іспанського гранда, котрий у 2006 та 2007 році виборював Кубок УЄФА.
Щільний ігровий графік, з яким уперше зіштовхнулися "Карпати", можливо, став причиною спаду в їхній грі. Зелено-білі зазнали поразок у чотирьох офіційних матчах поспіль, тричі при цьому залишивши поле без забитих м'ячів. "Наша команда дійсно не звикла грати так часто, - визнає півзахисник Денис Кожанов. - Часу на відновлення залишається набагато менше, ніж раніше".
Зі свого боку наставник "Карпат" Олег Кононов не схильний збільшувати роль виступів на два фронти. "Насправді це не настільки й важко, - каже він. - Кожен з футболістів підтвердить: для них краще грати, ніж тренуватись. Так, виникають додаткові складнощі із мотивуванням та відновлюванням підопічних, однак в цілому все залежить від ефективності спільної роботи".
Шанси господарів на прийнятний результат у четвер збільшує не зовсім впевнена гра, яку нині демонструє "Севілья". В Примері андалусці програли дві останні виїзні зустрічі, в тому числі - з хіхонським "Спортингом" минулої неділі (0:2). Хлопці Грегоріо Мансано виглядали доволі блідо і цілком заслуговували на поразку.
Пізніше захисник "Севільї" Алексіс Руано зазначив, що його команда страждає через недостатню сконцентрованість футболістів. "Ми маємо грати не на 100, а навіть на 120 відсотків своїх можливостей - лише тоді можна буде розраховувати на успіхи в Примері та Лізі Європи, - наголошує 25-річний іспанець. - Якщо ми не змінимо свого ставлення до справи, то зіткнемося у Львові з великими проблемами. "Карпати" нині становлять небезпеку, адже їм нема чого втрачати".
Водночас після суботньої поразки від київського "Динамо" (0:1) Кононов дав зрозуміти, що деяким його футболістам варто спуститися з небес на землю. "Мабуть, хтось із них вже вирішив, що сезон завершився. Можливо, негативним чином на команду впливає роздутий навколо неї ажіотаж", - зауважив тренер. Утім, до поєдинку проти "Севільї", котра з трьома очками в активі посідає другий рядок в групі J, львів'яни готуватимуться дуже серйозно. "Ми розуміємо, наскільки важливий цей матч із стратегічної точки зору", - додає тренер.
Кононов чекає на красивий та напружений двобій і каже, що поважає суперника за його характер та високі амбіції. Тим не менш, у четвер він спробує нівелювати козирі гостей на полі стадіону "Україна", котрий, скоріше за все, буде заповнений вщерть. Білоруський наставник не зможе розраховувати на травмованих захисника збірної України Ігоря Ощипка та бразильського форварда Батісту, однак усі інші ключові виконавці "Карпат" здорові та рвуться у бій.
Переглядів: 417 | Додав: bombermen80 | Теги: Кубок УЕФА, Карпати, Севілья, Львів, Кубок УЄФА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score