Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 21 » Група С. Тепер без Руні Манчестер Юнайтед мінімально обіграє Бурсаспор, Валенсія рятується
13:24
           
Група С. Тепер без Руні Манчестер Юнайтед мінімально обіграє Бурсаспор, Валенсія рятується
Швидкого гола Нані вистачило «Манчестер Юнайтед» для перемоги над «Бурсаспора». Набравши три очки, манкуніанці на два бали обійшли «Рейнджерс» і одноосібно очолили групу С Ліги чемпіонів УЄФА.
Португальська вінгер вирішив долю матчу на сьомій хвилині, коли ефектним крученим ударом з 25 метрів не дозволив Дімітар Іванівку, як той не намагався, дотягнутися до м'яча. Надалі «МЮ» не відмовлявся від думки збільшити перевагу, тоді як «Бурсаспор» вперше пробив в створ лише на 90-й хвилині, коли воротам господарів загрожував Густаф Свенссон. Чемпіон Туреччини, дебютує в Лізі чемпіонів, поки не набрав у турнірі жодного очка.
Тренер «МЮ» сер Алекс Фергюсон дав своїм підопічним головну установку на матч - перемогти і захопити лідерство в групі. Манкуніанці виконали прохання наставника. Вони виграли у другій зустрічі Ліги поспіль з рахунком 1:0 і зробили гарний подарунок Фергюсону, який проводив двохтисячному матч у тренерській кар'єрі. Завдяки перемозі настрій піднявся і у вболівальників «МЮ», які на тижні були засмучені розмовами про можливий відхід з команди Уейна Руні.
Федеріко Маккеди, вперше з'явившись у стартовому складі в поточному розіграші, незабаром після стартового свистка отримав передачу від Андерсона і завдав небезпечного удару. У тому епізоді Іванків виручив турків, однак ті не відреагували належним чином на тривожний дзвіночок і все-таки пропустили. Даррен Флетчер зробив коротку передачу на Нані, який на правому фланзі фінтом поклав на газон Емері Ердогана, просунувся вперед і майстерно пробив у дальній кут.
«МЮ» продовжив насідати, і захист гостей пережила справжню паніку, коли подачу з кутового замикав головою Неманья Відіч. Галаслива група підтримки «Бурсаспора», що складається приблизно з шестисот вболівальників, тим не менш, не сумувала і гнала своїх улюбленців вперед, отримавши незабаром від них відгук. Майкл Каррік віддав недбалий пас назад, а Відіч поступився в єдиноборстві Озан ІПЕК. Перш ніж турецький хавбек, опинившись у штрафному «МЮ», встиг завдати удару, зреагувала Рафаел у відмінному підкаті позбавив його м'ячі.
У перерві наставник «Бурсаспора» Ертугрул Саглам провів дві заміни - атаку замість Серджана Йилдирима мав посилити Тургай Бахадир, а в захисті позицію Мілана Степанова зайняв Ібрахім Езтюрк. Проте картина на полі не змінилася, і господарі, навіть не показуючи свою кращу гру, як і раніше повністю контролювали хід матчу. Двічі Андерсон в гострих ситуаціях занадто сильно перенаправляли м'яч Пак Чжі Суну.
Час підходило до кінця, а вийшов на заміну Габріель Обертан не збирався задовольнятися мінімальним перевагою «МЮ». Своєю невгамовною активністю він заробив кутовий, після подачі якого пробив головою у ближню штангу. Хав'єр Ернандес, який з'явився на полі незабаром після Обертан, також був близький до голу. Залишившись віч-на-віч з Іванковим, він не потрапив в створ. Як би там не було, «МЮ» виявилося достатньо одного гола, а «Бурсаспор» 2 листопада постарається взяти у англійців реванш і поліпшити картину дебюту в Лізі чемпіонів.
www.uefa.com
«Манчестер Юнайтед» - «Бурсаспор» 1:0
Гол: Нані, 6.
МЮ: Кущак, Евра, Андерсон (Ернандес, 78), Смоллінг, Пак Чжі Сун (Оьертан, 71), Відіч, Керрік, Нані, Рафаел, Флетчер, Маккеди.
«Бурсаспор»: Іванків, Ведерсон, Ердоган, Інсуа, Йилдирим (Бахадир, 46), Волкан Шен, Г. Свенссон, Озан Іпек, Тондоган (Кечелі, 71), Ергіч, Степанов (Езтюрк, 46).
Попередження: Нані - Іпек, Тандоган.
«Рейнджерс» - «Валенсія» - 1:1
Голи: Еду, 34 - Еду, 46, у свої ворота.
«Рейнджерс»: Макгрегор, Уїр, Папац, Еду, Девіс, К. Міллер, Фостер, Нейсміт, Уіттекером, Вайсс (Лафферті, 88), Бугерра.
«Валенсія»: Сесар Санчес, Сальтор, Наварро, Мехмет Топал, Домінгес (Сольдадо, 46), Мата (Вісенте, 86), Адуріс, Ернандес, Рікарду Кошта, Матьє, Коста (М. Фернандеш, 76).
Попередження: Уїр, Еду, Бугерра - Мата, Адуріс.
Переглядів: 435 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score