Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 21 » "Динамо": перемога або фініш
15:08
           
"Динамо": перемога або фініш
У виїзному матчі Ліги Європи УЄФА проти "Алкмара" керманич київського "Динамо" Олег Лужний не сподівається на інакший результат, ніж перемога.
Напередодні поєдинку проти голландського "Алкмара" в рамках третього туру групового раунду Ліги Європи УЄФА виконуючий обов'язки головного тренера "Динамо" Олег Лужний підкреслив, що цей двобій важливий не тільки для команди, а й для нього особисто. Разом із наставником участь у передматчевій прес-конференції брав віце-капітан киян Тарас Михалик, котрий сподівається допомогти партнерам у двобої з голландцями.
"Ми готувалися до поєдинку у звичному режимі, адже для нас немає різниці між Лігою Європи та національним чемпіонатом, - підкреслив Лужний. - Наразі як для команди, так і особисто для мене важлива кожна гра, в яких потрібно здобувати лише перемоги. Враховуючи наше турнірне становище в групі, про інший результат навіть не може йти мова".
Особливу зацікавленість у присутніх на прес-конференції журналістів викликав стан капітана динамівців Андрія Шевченка. "Вчора Андрій працював за індивідуальним графіком, - прояснив ситуацію наставник киян. - Якщо сьогодні він буде добре почувати себе під час тренування, то завтра обов'язково з'явиться на полі. Все залежить від нього".
"Також вчора в основній групі вже працювали Олег Гусєв та Тарас Михалик, - продовжив Лужний. - Я розмовляв з Олегом, який запевнив мене, що почуває себе добре і готовий допомогти команді. Утім, остаточне рішення стосовно його участі у завтрашньому двобої приймемо після сьогоднішнього заняття. Теж саме стосується і Михалика".
У свою чергу захисник киян, котрий деякий час залишався поза грою, відзначив командні дії суперника. "Спеціально за виступом голландців ми не слідкували, але розібрали обидва поєдинки "Алкмара" у Лізі Європи, - розповів віце-капітан. - Відзначу, що нам протистоятиме організований колектив, котрий дуже вміло використовує пресинг. Разом з тренером ми добре розібрали гру суперника і готові дати справжній бій. Я вже взяв участь у кількох тренуваннях, тож якщо тренер довірить мені місце в основному складі, готовий грати на сто відсотків".
Переглядів: 518 | Додав: bombermen80 | Теги: Динамо, Ліги Європи, гол, Перемога, Алкмара | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score