Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 21 » Інієста впіймав ритм
15:13
           
Інієста впіймав ритм
Одним із творців перемоги над "Копенгагеном" (2:0) став хавбек "Барселони" Андрес Інієста. В інтерв'ю UEFA.com гравець сказав, що відчуває велику впевненість у собі.
Ліонель Мессі забив обидва м'ячі у ворота "Копенгагена" (2:0), але не меншу роль у перемозі над данцями зіграв півзахисник "Барселони" Андрес Інієста.
Хавбек гучно заявив про себе в сезоні-2008/09, коли приніс своїй команді вікторію на "Стемфорд Брідж" у півфінальному поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА з "Челсі". Той влучний удар дозволив каталонцям вийти в фінал, де вони здолали інший англійський клуб - "Манчестер Юнайтед". Після поразки форвард манкуніанців Уейн Руні зізнався, що вважає Інієсту найкращим гравцем у світі.
У матчі з "Копенгагеном" 26-річний атакуючий півзахисник провів майже 90 хвилин, допомігши "Барселоні" взяти гору над непоступливими данцями та змістити їх з першої позиції в групі D. В інтерв'ю UEFA.com Інієста зазначив: "Ми можемо сказати, що виконали своє завдання. Ми забили другий гол лише в компенсований час, але своєю грою заслужили на нього. Команда задоволена сьогоднішньою перемогою, яка вивела нас на першу позицію".
"Проте, маю визнати - "Копенгаген" також мав шанси відзначитися, - додав він. - Однак гра була під нашим контролем і друге взяття воріт додало перемозі більшої переконливості. Лео Мессі знову був неповторним, утім, як і завжди. Ліга чемпіонів дуже вимогливий турнір, тому, якщо ви здобуваєте будь-яку перемогу, ви маєте цінувати її".
У цьому сезоні Інієста, котрий також відзначився в суботньому двобої з "Валенсією" в чемпіонаті Іспанії, провів уже 15 поєдинків. Це хороший показник для хавбека, котрого протягом останніх двох років постійно переслідували травми. "Зараз почуваюся дуже добре. Я швидкий і сильний, - сказав він. - Після чемпіонату світу я постійно граю, завдяки чому набрав чудову форму, відчуваю ритм і впевненість у собі".
У свою чергу наставник "Копенгагена" Столе Сольбаккен розповів UEFA.com, що він сподівається повернути "Барсі" борг через два тижні, коли каталонці приїдуть до Данії. "Протягом матчу ми постійно прогресували, - сказав він. - Мінімальний рахунок додавав нам упевненості, що допомогло створити декілька гольових моментів біля воріт "Барселони". Я пишаюся тим, що команда грала в свій звичний, атакуючий футбол. Упевнений, що в Копенгагені в нас буде набагато більше шансів, ніж ми створили тут".

Переглядів: 559 | Додав: bombermen80 | Теги: Барселона, Хавбек, Сольбаккен, Копенгаген, Інієста | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score