Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 21 » Італійська проблема "Металіст"
15:02
           
Італійська проблема "Металіст"
На думку Мирона Маркевича, "Металіст" має непогані шанси здолати вдома італійську "Сампдорію" - за умови, що його команда зможе "вирішити власні проблеми".
У грі 3-го туру Ліги Європи УЄФА проти італійської "Сампдорії" команда Мирона Маркевича прагнутиме реабілітуватися за поразку від нідерландського ПСВ (0:2), принагідно сподіваючись поліпшити статистику домашніх матчів, адже в поточному сезоні "Металіст" з дев'яти ігор на своєму полі виграв лише дві, включаючи суботній поєдинок чемпіонату України проти "Волині" (3:1).
Вирішальний внесок у перемогу над лучанами зробив дубль Марко Девича, який повернувся на поле після місячної паузи, викликаної травмою привідного м'яза стегна. Утім, харків'янам додає оптимізму не лише одужання Девича, але й спогади про перемоги над "Сампдорією" в 1/16 фіналу Кубку УЄФА-2008/09. Тоді український клуб здолав генуезців і на виїзді (1:0) і вдома (2:0).
"Дійсно, з "Сампдорією" ми грали не так уже й давно, - пригадує керманич слобожан Мирон Маркевич. - Час сплинув швидко. Сподіваюсь, що як і півтора року тому вболівальники отримають задоволення від цих матчів. Подивимось, яким буде результат, але, гадаю, кожен розуміє, що після поразки від ПСВ нам відступати нема куди".
"Я переглянув чимало поєдинків "Сампдорії" у чемпіонаті Італії й мушу зазначити, що минулий сезон був одним з найкращих для генуезців, - додає тренер господарів. - Наш суперник має чудовий тандем форвардів, один з найкращих у Серії А: Паццині - Кассано. А ще, на мою думку, італійці мали проходити німецький "Вердер" у кваліфікації Ліги чемпіонів".
Та поки, за словами самого Маркевича, йому не дуже цікаво, в якому складі "Сампа" вийде на поле харківського стадіону у четвер. Хоча напередодні керманич "Металіста" збирається ще раз розібрати з підопічними один із матчів суперника. "Можливо, проти ПСВ, можливо, проти "Фіорентини", - загадково розмірковує Маркевич. - Але в першу чергу ми повинні думати про себе. Нам достатньо і власних проблем".
Що стосується команди Доменіко Ді Карло, вона прибула у Харків не в оптимальному складі. Як і очікувалося, в Генуї залишилися Стефано Луккіні та Франко Семіолі - обидва травмувалися у недільному поєдинку Серії А проти "Фіорентини". До того ж тренер "Сампдорії" надав відпочинок ще двом основним футболістам - капітану і центральному півзахиснику Анджело Паломбо, а також форварду Джампаоло Паццині.
"Щоб зрозуміти мотивацію команд, достатньо поглянути на турнірну таблицю, - вважає Доменіко Ді Карло. - "Металіст" на одне очко позаду, має одну поразку вдома, тому зрозуміло, що завтра намагатиметься перемогти. Але втрата очок не входить і до наших планів. Кассано завтра гратиме з перших хвилин. Паломбо та Паццині залишилися в Генуї, тому що майже не мали відпочинку кілька останніх тижнів".
"Я бачив декілька матчі "Металіста" на DVD. У харків'ян достатньо швидких та технічних гравців. Та особисто мені сподобались непередбачуваний Тайсон, технічний Клейтон та бомбардир Девич", - резюмує наставник італійців.
Переглядів: 478 | Додав: bombermen80 | Теги: Мирона Маркевич, Металіст, Сампдорія, Кубок УЄФА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score