Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » Архів матеріалів
Ліга Європи, Ліга чемпіонівВ одному сезоні футболіст зможе грати в Єврокубках за різні команди
Виконавчий комітет УЄФА змінив правила про можливість футболістів грати за дві команди в одному розіграші Ліги чемпіонів або Ліги Європи.
Керівництво комітету прийняв рішення, згідно з яким футболісти, заграні за одну команду в попередніх раундах єврокубків, зможуть виступати за іншу на основній стадії змагань, за умови, якщо їх перший клуб не пройшов відбірковий турнір. Це правило стосується гравців, які перейшли як в літній, так і у зимову транферное вікно, повідомляє Reuters.
Переглядів: 480 | Добавив: IGOR90 | Дата: 26.03.2010 | Комментарі (0)

Портсмут, Англійська Прем'єр-лігаВперше в історії англійського футболу клуб почав процедуру банкрутства
Обтяженого боргами «Портсмуту» дозволили продавати гравців поза трансферного вікна, повідомила в середу англійська Прем'єр-ліга.
Клуб, який був позбавлений дев'яти очок після переходу під зовнішнє управління, майже напевно залишить вищий дивізіон, однак це рішення дозволить йому продавати гравців до кінця сезону.
Однак Прем'єр-ліга відзначає, що гравці, продані «Портсмутом», не зможуть виступати за нові клуби в цьому сезоні.
«Було вирішено дозволити ФК« Портсмут »здійснювати продаж гравців на наступних умовах», - йдеться в заяві ліги, яка додає, що продажі футболістів в інші англійські клуби або за кордон повинні бути схвалені ФІФА.
На даний момен ... Читати далі »
Переглядів: 532 | Добавив: IGOR90 | Дата: 26.03.2010 | Комментарі (0)

Дмитро Чигринський, Барселона, футболСлідом за «Шахтарем», на Дмитра тепер запрацюють і букмекери. Тільки у «Барси» поки мало дивідендів
На просиджування Дмитра Чигринського на лавці запасних «Барселони» вже можна заробити.
Іспанська букмекерська контора, яка приймає ставки виключно через мобільні телефони і подібні пристрої, включила українця в спеціальні котирування на найближчий тур Прімери (сьогодні матч з «Осасуною»). Пропонується поставити на «Чи вийде Чигринський на полі в наступному матчі чемпіонату», котирування: так - 2,5, ні - 1,1. Тобто швидше «ні», як і в семи попередніх ...
При цьому каталонські ЗМІ повідомляють, що шанс вийти на поле у Діми як раз є. Якщо не проти «Осасуни», то в суботу проти «Мальорки». Мовляв, перед матчем 1 / 4 фіналу ... Читати далі »
Переглядів: 519 | Добавив: IGOR90 | Дата: 26.03.2010 | Комментарі (0)

Кевін Кураньї, Динамо Москва, Шальке 04Футбольний клуб "Динамо" (Москва) найближчими днями підпише німецького форварда Кевіна Кураньї, який зараз виступає за "Шальке".
Як повідомляє "Спорт сьогодні", переговори московського клубу з 28-річним футболістом підходять до завершення. Кураньї після переходу в "Динамо" отримає значне збільшення зарплати. Сума трансферу не відома. Швидше за все, вона не буде великою, тому що контракт Кураньї з "Шальке" закінчувався цього літа.
У нинішньому сезоні Кураньї провів за "Шальке" 28 матчів і забив 16 голів. Нинішній тренер після сварки з футболістом перестав закликати його до збірної Німеччини.
Переглядів: 510 | Добавив: IGOR90 | Дата: 23.03.2010 | Комментарі (0)

Ліонель Мессі, Девід Бекхем, Жозе Моурінью, Луіс Феліпе Сколарі, Барселона, Мілан, Інтер, Бунедкор, Чемпіонат Іспанії, Чемпіонат Італії, Чемпіонат Узбекистану, Рейтинги, ФінансиНападник іспанської "Барселони" Ліонель Мессі очолив список найбільш високооплачуваних футболістів за версією журналу France Football.
За відомостями видання, 22-річний володар "Золотого м'яча-2009" за рік заробляє 33 млн євро. Друге місце займає англієць Девід Бекхем (30,4), який виступає за італійський "Мілан", але має контракт з американським "Лос-Анджелес Гелексі".
З тренерів найбільше заробляє наставник міланського "Інтера" Жозе Моурінью (13 млн), що працює в ташкентському "Бунедкор" бразилець Луіс Феліпе Сколарі (9,5 млн) - на третій сходинці.
Переглядів: 518 | Добавив: IGOR90 | Дата: 23.03.2010 | Комментарі (0)

Роман Павлюченко, Тоттенхем«Тоттенхем» підняв ціну на нападаючого збірної Росії з футболу Романа Павлюченко до 20 мільйонів фунтів. Взимку лондонський клуб був готовий продати форварда за 14 мільйонів фунтів, які були витрачені на його придбання у «Спартака», але завдяки вдалій грі Павлюченко в останніх матчах керівництво «Тоттенхема» вирішило підвищити трансферну ціну, щоб відлякати можливих покупців.
У січні лондонці відкинули пропозиції про продаж Павлюченко від двох російських клубів. Одним з них точно є московський «Локомотив», керівництво якого не приховує свого інтересу до нападаючого.
В останніх матчах «Тоттенхема» Павлюченко не тільки став гравцем основного складу команди, але і улюбленцем уболівальників. Фанати лондонського клубу виступають категорично проти продажу російського футболіста.
Павлючнеко, який справно забивав за «Тоттенхем» в останніх матчах, у мину ... Читати далі »
Переглядів: 501 | Добавив: IGOR90 | Дата: 23.03.2010 | Комментарі (0)

Парк Джі Сун, Алекс Фергюсон, Манчестер Юнайтед, футболНезважаючи на те, що у своїй маркетинговій стратегії «МЮ», справді, робить вагому ставку на азіатський ринок, Фергюсон запевняє, що «підписав» південнокорейського вінгера виключно з-за його таланту і працездатності. А от про комерційної складової, купуючи футболіста у «ПСВ» у 2005-му, сер Алекс навіть не думав - його вразило футбольне мислення та ігрова дисципліна Парку, який міг зіграти на різних позиціях.
У неділю Парк віддячив наставника, забивши переможний гол у ворота «Ліверпуля».
www.ap.org
Переглядів: 514 | Добавив: IGOR90 | Дата: 23.03.2010 | Комментарі (0)

ростов, Прем'єр-ліга Росії, Анжі, Терек, Локомотив, Амкар, Олег Протасов, Олександр АлієвРосія, 2-й тур, в андеркарті туру перша нічия Протасова, очко Сибіру під Москвою
Якщо порівняти другий тур чемпіонату Росії з великою боксерським ввечері, то він чітко поділяється на андеркарті і головні бої. Волею жеребу в перших турах команди-фаворити більше грають один з одним, ніж з усіма іншими, от і тепер в очікуванні недільних боїв «Зеніт» - «Спартак», ЦСКА - «Динамо» любитель російського футболу в цілому, без регіонального улюбленця, змушений був дивитися не самі цікаві ігри.
«Спартак» (Нальчик) показав, ніж команда, яка вміє не вилітати з вищої ліги сильніше клубу першого дивізіону, нехай і отримав несподіване підвищення в класі. У першому таймі господарі двічі добилися успіху з допомогою дальніх ударів, здорово потрапив під поперечину проводить перші ігри в Прем'єр-лізі Щаніцін, а н ... Читати далі »
Переглядів: 594 | Добавив: IGOR90 | Дата: 22.03.2010 | Комментарі (0)

Гонсало Ігуаїн, Реал Мадрид, Чемпіонат Іспанії, РекордФорвард мадридського "Реала" Гонсало Ігуаїн вражає в цьому сезоні своєю результативністю. Футболіст вражає ворота суперників кожні 75 хвилин, повідомляє Marca.
За інформацією видання, нападаючий збірної Аргентини зіграв за "вершкових" 21 матч і 17 разів виходив на поле в основі. Протягом 1504 хвилин йому вдалося стати автором 20-і м'ячів. Для цього йому знадобилося завдати 58 ударів поворотів суперників. Тобто результативність гравця складає 34%.
Ігуаїн 10 голів забив правою ногою, ще 9 - лівою. І тільки в одному випадку він відправив м'яч у сітку воріт ударом головою.
З тих гравців, які борються за звання кращого бомбардира першості, аргентинець є єдиним, який не вражав ворота суперників з одинадцятиме ... Читати далі »
Переглядів: 534 | Добавив: IGOR90 | Дата: 22.03.2010 | Комментарі (0)

« 1 2 ... 33 34 35 36 »
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score