Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Березень » 22 » Перший Локо-дубль Алієва
14:33
           
Перший Локо-дубль Алієва
ростов, Прем'єр-ліга Росії, Анжі, Терек, Локомотив, Амкар, Олег Протасов, Олександр АлієвРосія, 2-й тур, в андеркарті туру перша нічия Протасова, очко Сибіру під Москвою
Якщо порівняти другий тур чемпіонату Росії з великою боксерським ввечері, то він чітко поділяється на андеркарті і головні бої. Волею жеребу в перших турах команди-фаворити більше грають один з одним, ніж з усіма іншими, от і тепер в очікуванні недільних боїв «Зеніт» - «Спартак», ЦСКА - «Динамо» любитель російського футболу в цілому, без регіонального улюбленця, змушений був дивитися не самі цікаві ігри.
«Спартак» (Нальчик) показав, ніж команда, яка вміє не вилітати з вищої ліги сильніше клубу першого дивізіону, нехай і отримав несподіване підвищення в класі. У першому таймі господарі двічі добилися успіху з допомогою дальніх ударів, здорово потрапив під поперечину проводить перші ігри в Прем'єр-лізі Щаніцін, а наприкінці тайму точно пробив з лінії штрафної Гогу. Алани зуміли забити лише з пенальті.
Спартак Нальчик - Аланія - 2:1 (2:0)
Спартак Н: Фредріксон, Кісенков, Джудовіч, Амісулашвілі, Філатов, Маляров (Леандро, 87), гетеро, Щаніцін, Гогу, Дядюн (Русич, 79), Сірадзе.
Аланія: Хомич, мам, Зуела, Іванов, Дакоста, Кирилов, Кайта, Д. Базаєв (Маренич, 81), Г. Базаєв (Чочієв, 55), Нізамутдінов, Кузнецов (Стоянов, 46).
Голи: Щаніцін (24), Гогу (45) - Д. Базаєв (67, пенальті).
Попередження: Нізамутдінов (44), Кісенков (67), мам (88), Амісулашвілі (90 +1).
Другий поспіль невеселий матч за участю «Анжі». Навіть Омарі Тетрадзе стало так невесело, що він залишив команду ні з того, здавалося б, ні з сього. Гра в Пермі, напевно, закінчилася б ще одним нульовку, але Махір Шукюров сфолив двічі протягом хвилини і залишив поле. Перм'яки отримали фору і все ж таки дотиснули махачкалінцев. Черенчиков відправив м'яч у ворота після передачі Пеєва та знижки Кушев. До цього гості могли забити, незважаючи на своє меншість - «Амкар» врятувала поперечина.
Амкар - Анжі - 1:0 (0:0)
Амкар: Нарубін, Сіраков (Попов, 30), Черенчиков (Гаал, 78), Федорів, Бєлоруков, Кнежевич, Новакович (Гаглоєв, 48), Пеєв, Волков, Топчу, Кушев.
Анжі: Абаєв, Шукюров, Пековіч, Тагірбеков, Квірквелія, Бакаєв, Арзіані (Іванов, 57), Цор'а, Жосан (Тімонов, 84), Ходжава (Стрільців, 24), Голенда.
Гол: Черенчиков (74).
Попередження: Жосан (5), Кнежевич (13), Новаковіч (16), Шукюров (39), Пековіч (50), Волков (79).
Вилучення: Шукюров (40).
Грозненців відмінно почали, вже на 4-й хвилині Шаміль Асільдаров вискочив один на один і переграв воротаря. Другий тур поспіль забиває форвард, який займався тим же в минулому сезоні у «Спартаку» з Нальчика. Господарі могли забивати ще, коли необачно вискочив зі штрафної Радич, але воротар діяв до кінця і ціною картки зупинив Лахіялова. Павленко міг зрівняти рахунок до перерви, але трохи не влучив у праву дев `ятку.
У другому таймі ростовці все ж відігралися і пішли від другого поспіль поразки на старті. Ахметович добре зіграв на підборі в межах штрафного і послав м'яч низом точно в ціль. Перше очко команди Олега Протасова, що важливо - здобуте на виїзді.
Терек - Ростов - 1:1 (1:0)
Терек: Дикань, Уціев, Омельянчук, Хаймович, Ятченко, Георгієв, Маурісіо (Саду, 83), Лахіялов (Арсе, 54), Кобенко, Асільдаров, Бракамонте (Джабраїлов, 66).
Ростов: Радич, Черкес, Окоронкво, Гионя, Анджелковіч, Ст. Іванов (Ахметович, 59), Гацкан, Калачов (Луценко, 85), Павленко, Лебеденко, Адамов (Валікаев, 90).
Голи: Асільдаров (4) - Ахметович (80).
Попередження: Лебеденко (18), Ятченко (22), Ст. Іванов (27), Радич (38), Адамов (58), Павленко (66), Калачов (68), Гацкан (78), Анджелковіч (82).
Сибіряки набрали перше очко в Прем'єр-лізі, привізши його додому з непростого місця, з Раменського. Можна сказати, що «Сибір» реабілітувалася за стартове фіаско з «Тереком» на своєму полі. Футблоісти з Новосибірська непогано провели перший тайм і в самому його кінці відкрили рахунок - Медведєв забив головою у ворота своєї колишньої команди. Після перерви «Сатурн» додав, тиснув-давив і, як мінімум, пішов від поразки. Ковалевські врятував «Сибір» після удару Ангбви в упор, але не зміг нічого вдіяти з подальшим трохи пізніше ударом Іванова - знову головою і з близької відстані.
Сатурн - Сибір - 1:1 (0:1)
Сатурн: Кінскі, Ангбва, Грачов, Халіловіч, Нахушев, Р. Воробйов (Бояринцев, 6), Євсєєв, Сапета, Каряка, Ол. Іванов, Кириченко (Якубко, 46).
Сибір: Ковалевські, Клімавічюс, Філіпенко, Виходив, Молош, Макаренко, Медведєв, Шуленін (Нагібін, 64; Валентіч, 80), Аравін, Чижек, Дегтярьов (Шевченко, 84).
Голи: Медведєв (45 +1) - Ал. Іванов (72).
Попередження: Сапета (11), Каряка (27), Шуленін (30), Макаренко (49), Шевченко (90 +2).
Видалення: Макаренко (76).
Цей матч вибивався з поняття андеркарті, все-таки, в ньому грав один з претендентів на золото, та й самарців ще в минулому році грали в єврокубках. На жаль, зараз «Крила» не ті, й якщо не парять над фінансовою прірвою, то ще не до кінця її перелетіли. Принаймні, проблеми зі складом (і з заявкою нових футболістів) не вирішені. Тому матч, який став би окрасою туру ще пару років тому, повинен був завершитися побиттям.
Правда, один тайм самарців відбилися і тільки після перерви пішли голи, причому, перші два м'ячі були забиті з пенальті. Спочатку збили Торбінського, потім Янбаева - перший пенальті реалізував Алієв, а другий, через лише 4 хвилини - Сичов. Поділили 11-метрові по-братськи. А ще через три хвилини Олександр Алієв оформив свій перший дубль у РПЛ. На цей раз він майстерно пробив зі штрафного у лівий верхній кут. В іншому голів, звичайно, могло бути більше, але здорово грав самарський голкіпер Юрченко.
Локомотив - Крила Рад - 3:0 (0:0)
Локомотив: Гільєрме, Кузьмін, Дуймовіч, Асатіані, Янбаєв, Шарлес, Тарасов, Торбінський (Гатагов, 77), Алієв, Сичов (Майкон, 72), Траоре (Одемвінгі, 64).
Крила Рад: Юрченко, Бобер, Бєлозьоров, Будилін, Костян, Цаллагов, Р. Аджинджал (статевих, 90), Ткачов, Леілтон, Буданов (Салугін, 56), Савін.
Голи: Алієв (50, пенальті, 57), Сичов (54, пенальті).
Попередження: Шарлес (78).
Переглядів: 598 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score