Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » Архів матеріалів
Федір ЛАРІН, Шахтар, Баварія, Аякс, 
Мілан, Інтер, Рейтинги, Стадіони, Донбас Арена, Альянц-арена, Уемблі, 
Сан-Сіро (Джузеппе Меацца)Хороший стадіон хороший завжди, але особливо гарний - вночі. «Терикон» пропонує вам десятку самих красиво освітлених стадіонів світу, серед яких, звичайно, є і ... Втім, дивіться самі.
10. Cowboys Stadium (США, Даллас) - тут виступає команда NFL «Даллас Ковбойс». Найбільший купольний стадіон у світі і найбільше в світі споруда без колон.
9. Stade Auguste Delaune II (Франція, Реймс) - багатоцільова арена, в основному на ній грають футболісти колись славного клубу «Реймс»
8. Rogers Centre (Канада, Торонто) - у минулому відомий як Sky Dome, будинок обітований для бейсбольної команди «Блю Джейзі», для футбольних «Аргонавтів» і бог знає для кого ще.
7. The O2 Arena (Англія, Лондон) - багатофункціональний стадіон у лондонському районі ... Читати далі »
Переглядів: 709 | Добавив: IGOR90 | Дата: 29.03.2010 | Комментарі (0)

Андрій Шевченко, Динамо КиївЦя аварія сталася третього грудня 2009 року, однак остаточна крапка в "справі ДТП Шевченка" була поставлена буквально кілька днів тому. За день до матчу з "Чорноморцем" у восьмій годині ранку Андрій Шевченко (34 роки) на своєму "Порше Панамера Турбо" вартістю 200 тисяч доларів зіткнувся з "Хондою" CR-V, за кермом якої знаходилася Софія Голдобіна - дружина відомого у минулому хокеїста Валерія Голдобіна.
Шевченка рухався за "Хондою" в середній смузі по вулиці Мельникова, недалеко від телецентру. Однак на перехресті з вулицею Сім'ї Хохлових автомобіль "Хонда" почав розворот на перехресті, не включивши "поворотник". Коли сталося зіткнення і Шева вийшов з машини (в автомобілі він знаходився разом зі своїм приятелем з Великобританії), з'ясувалося, що за кермом лругой машини була жінка. "Вона навіть не глянула в дзеркало! - Заявив Шева даішникам, прибулим на ... Читати далі »
Переглядів: 536 | Добавив: IGOR90 | Дата: 29.03.2010 | Комментарі (0)

Артем Мілевський, Динамо Київ, Світське життяФорвард київського "Динамо" і збірної України Артем Мілевський потрапив у аварію! У самому центрі Києва, на вулиці Богдана Хмельницького, в "Мазератті Квадро Спорт", на якому їхав футболіст, ззаду врізалася дама - Наталя С. на "Міцубісі Лансер".
ДТП відбулося в четвер о 18.15, розповів нам джерело в міліції. Сам Мілевський не постраждав.
Нагадаємо, Maserati Мілевського постраждав вже другий раз за цей рік.
Переглядів: 485 | Добавив: IGOR90 | Дата: 29.03.2010 | Комментарі (0)

Андрій Ярмоленко, Огнен Вукоєвич, Металург Донецьк, Динамо Київ, Чемпіонат України Як стало відомо "Террикон" з конфіденційних і перевірених джерел, після нічиї з донецьким "Металургом" в роздягальні "Динамо" відбувся конфлікт між українськими футболістами і легіонерами команди.
З огляду на нічийний результат матчу, наелектризовану атмосферу підірвала претензія Огнена Вукоєвича до Андрія Ярмоленко з приводу реалізації гольового моменту, на що отримано нецензурний відповідь. Словесна перепалка переросла в рукопашну, причому не обмежилася двома бійцями. Команда розділилася за національною ознакою: українці проти легіонерів. Втім, до серйозної бійки стінка на стінку не дійшла. Все досить швидко охолонули, але образу один на одного затаїли. Результат не забув себе довго ... Читати далі »
Переглядів: 554 | Добавив: IGOR90 | Дата: 29.03.2010 | Комментарі (0)

Сергій Капков, Російський футбольний союзНайближчим часом при РФС планується створити опікунську раду, до якої увійдуть впливові у вітчизняному футболі люди, зокрема Роман Абрамович, Олексій Міллер і Володимир Якунін, а також інші представники великого бізнесу. Передбачається, що в зоні відповідальності цієї ради буде знаходитися не тільки фінансування розвитку футболу в країні, але й створення якісно нової футбольної інфраструктури.
Віце-президент РФС, голова правління фонду "Національна академія футболу" Сергій Капков прочинив завісу доходів і витрат, пов'язаних з національною командою Росії.
- Як ви в принципі ставитеся до ідеї створення інстанції, до якої увійшли б відомі бізнесмени, тобто люди, які вміють генерувати ідеї?
- Особисто я бачу в опікунській раді орган, який міг би визначати стратегічний розвиток РФС.
- Крім того, бізнесмени у своєму розпорядженні коштів і, отж ... Читати далі »
Переглядів: 449 | Добавив: IGOR90 | Дата: 29.03.2010 | Комментарі (0)

Манчестер Юнайтед, наніПівзахисник продовжив контракт з англійським клубом
Півзахисник «Манчестер Юнайтед» Нані підписав новий контракт з клубом. Угода розрахована до 2014 року.
«Нані - прогресуючий талант, з тих пір, як він з'явився в команді, цей футболіст дуже додав. Ми дуже раді, що він підписав новий контракт. Я впевнений, що його чекає довгий і успішне майбутнє в «Манчестері», - цитує головного тренера манкуніанців Алекса Фергюсона офіційний сайт клубу.
Нагадаємо, що Нані перейшов до «МЮ» в 2007 році з «Спортинга». У нинішньому сезное португалець провів за клуб у чемпіонаті Англії 16 матчів і забив 1 гол.
Sports.ru
Переглядів: 505 | Добавив: IGOR90 | Дата: 29.03.2010 | Комментарі (1)

Роналдо, Корінтіанс, чемпіонат Бразилії з футболуНе все гладко у Роналдо, після однієї з невдалих ігор уболівальники дочекалися виходу футболіста і кричали йому різні образливі речі, зокрема, дражнили його товстим. Зубастик не втримався і показав середній палець.
«Я б ніколи не показав такий жест уболівальникам« Корінтіанса », які завжди мене підтримували, - виправдовувався потім Роналдо, - я хочу вибачитися перед тими вболівальниками, які могли відчути себе ображеними».
Роналдо пояснив, що показував «fuck» не всім вболівальникам, а тільки одному, особливо неприємного типом.
Переглядів: 556 | Добавив: IGOR90 | Дата: 29.03.2010 | Комментарі (0)


Валерій Газзаєв, Динамо Київ, Закарпаття, Чемпіонат УкраїниЯк стало відомо "Газеті ...", після програшу "Динамо" в Ужгороді місцевому "Закарпаттю", київські фанати влаштували своїм гравцям і наставнику справжню обструкцію.
- Почалося все з того, що після фінального свистка до нашої трибуні підійшов Хачеріді і кинув у сектор свою футболку, але фанати викинули майку назад і почали кричати: "Валі звідси!", - Розповідає свідок подій Сергій Карпенко.
Вийшовши зі стадіону, динамівські ультрас (близько 60 осіб), пішли до клубного автобуса і почали скандувати: "Газзаєв - пес!".
- Тренер вже сидів у салоні, вікно біля нього було відкрито - один з уболівальників прос ... Читати далі »
Переглядів: 595 | Добавив: IGOR90 | Дата: 29.03.2010 | Комментарі (0)

кубок україниТак чим же обіцяє відсутність у головному матчі турніру хоча б одного з, здається, вічних лідерів українського футболу? Перш за все, неумерщвленной інтригою щодо того, хто ж представлятиме Україну в єврокубкових баталіях наступного сезону.
Адже в минулі роки команда, яка виходила у фінал кубка України, де її чекали кияни або донеччани (зрозуміло, мова йде про тих сезонах, коли у фінальній битві «динамівці» і «гірники» не протистояли один одному) точно знала - місце в єврокубках їй гарантовано. «Динамо» / «Шахтар» до єврозони приписані довічно, і в такому випадку за регламентом, від Кубка України, який зобов'язаний делегувати до євротурнір одну команду, підкорювати Європу відправлялися суперники українських грандів по фіналу - навіть у разі своєї поразки. Про те, як їм давалося підкорення Європи, ми промовчимо.
Зате відзначимо, що «Ворскла» у минулому році стала пе ... Читати далі »
Переглядів: 481 | Добавив: IGOR90 | Дата: 26.03.2010 | Комментарі (0)

«Динамо-2» зазнав домашньої поразки в рамках 19-го туру першості України серед команд першої ліги. Суперником підопічних Геннадія Литовченка і Юрія Калитвинцева виступила алчевська «Сталь», яка займає четверте місце в турнірній таблиці.
Перший тайм пройшов у рівній боротьбі. Незважаючи на нулі на табло, команди не давали нудьгувати нечисленним глядачам на трибунах. Щоправда, одразу двоє динамівців змушені були достроково залишити поле через пошкодження: Малин провів на полі лише вісім хвилин, а Парцванія - майже сорок.
Другу половину поєдинку гості почали набагато активніше, результатом чого стали два м'ячі у ворота Рудько. Спочатку Окана-Стазі скористався помилкою воротаря, невдало вибівшего м'яч, увірвався в штрафну і відправив м'яч у кут воріт, а невдовзі Алан реалізував вихід один на один.
Пропустивши два м'ячі, динамівці перехопили ініціативу. Правда, відігратися підопічні Литовченка і ... Читати далі »
Переглядів: 514 | Добавив: IGOR90 | Дата: 26.03.2010 | Комментарі (0)

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 »
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score