Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Грудень » 15
 Даріо Срна, Тайсон Барселлос Фреда, Вілліан, Андрій Пятов, Максим Коваль, Андрій Дикань, Мирон Маркевич, Павло Яковенко, Віталій Кварцяний, ЄвгенГазета "Український футбол" підвела підсумки конкурсу на кращого воротаря, легіонера, гравця і тренера Україні в 2010 році. В опитуванні взяли участь уболівальники, тренери та журналісти.
Кращим легіонером українського футболу визнаний капітан "Шахтаря" Даріо Срна. Слідом за ним йде бразилець "Металіста" Тайсон і ще один "гірник" - Вілліан.
Кращим голкіпером Україні став страж воріт "Шахтаря" Андрій Пятов. За ним розташувалися динамівець Максим Коваль та Андрій Дикань зі "Спартака".
Серед вітчизняних наставників команд найбільше визнання отримав Мирон Маркевич ("Металіст"). Також на п'єдестал зійшли головний тренер української "молодіжки" Павло Яковенко та керманич "Волині" Віталій К ... Читати далі »
Переглядів: 441 | Добавив: Rooney | Дата: 15.12.2010 | Комментарі (0)

 Барселона, Реал Мадрид, Чемпіонат Іспанії, новини, новости, новости, футбола, футбол, футбольные новости, футбольні новини, новини футболу"Барселона" відновила рекорд іспанської Прімери, записавши у свій актив самий вражаючий старт. У 15-ти поєдинках каталонці здобули 13 перемог, один раз програвши і завершивши ще один поєдинок внічию.
До цього рекордом вважалася серія з 12 перемог і трьох нічиїх. Тричі цей рубіж підкорявся "Реалу" (1961-62, 1968-69 і 1991-92) і один раз - минулого сезону - самої "Барселоні". Крім того, каталонці поліпшили власні рекордні показники різниці забитих і пропущених м'ячів - 46:8. Минуле досягнення так само належало "Барсі" - 46:9 (2008-09).
Переглядів: 462 | Добавив: Rooney | Дата: 15.12.2010 | Комментарі (0)

 Баварія Мюнхен, Анатолій Тимощук, новини, новости, новости, футбола, футбол, футбольные новости, футбольні новини, новини футболуПівзахисник мюнхенського клубу відвідав фан-клуб команди
У неділю український півзахисник мюнхенської «Баварії» Анатолій Тимощук побував у гостях в одного з фан-клубів команди зі складним для нас, але типово баварським назвою D'Schwoarzerfelder Lederhos'n з невеликого містечка Шварценвальд, розташованого в 180 км на північ від Мюнхена.
Це вже традиція - щороку напередодні різдвяних свят гравці і тренери клубу відвідують фан-клуби, яких тільки в Німеччині понад 2 з половиною тисяч. Тому щорічно між ними проходить лотерея, і лише близько 20 переможців отримують право прийняти у себе одного з футболістів «Баварії».
Для Тимощука такі поїздки вже теж не нові: минулого року одному з авторів цих рядк ... Читати далі »
Переглядів: 466 | Добавив: Rooney | Дата: 15.12.2010 | Комментарі (0)

 українська прем'єр-ліга, В'ячеслав Грозний, новини, новости, новости, футбола, футбол, футбольные новости, футбольні новини, новини футболуЛАЗЕРНА СЕЛЕКЦІЯ
Далеко не кожному клубу вдається добути переконливу перемогу на трансферному ринку. Скажімо, «Динамо» у літнє міжсезоння зробило багатомільйонні інвестиції, однак дивідендів вони поки не принесли. Зате «Шахтар» і «Металіст», в минулі роки не завжди потрапляв в точку, спрацювали на тверду «п'ятірку».
Цікаво, що на адаптацію до нашого футболу, в якому на перший план виходять жорсткі єдиноборства, латиноамериканцям, як правило, потрібно від півроку і більше. Однак новачкам «Металіста» Тайсону, Шав'єр і Крістіану Вільягре не знадобилося багато часу, щоб заявити про себе.
Однофамільця екс-чемпіона світу з боксу у важкій вазі Майка Тайсона варто відзначити окремо. З' ... Читати далі »
Переглядів: 554 | Добавив: Rooney | Дата: 15.12.2010 | Комментарі (0)

Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score