Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Грудень » 15 » Тимощук не п'є пиво, а в Баварії - це мінус
11:03
           
Тимощук не п'є пиво, а в Баварії - це мінус
 Баварія Мюнхен, Анатолій Тимощук, новини, новости, новости, футбола, футбол, футбольные новости, футбольні новини, новини футболуПівзахисник мюнхенського клубу відвідав фан-клуб команди
У неділю український півзахисник мюнхенської «Баварії» Анатолій Тимощук побував у гостях в одного з фан-клубів команди зі складним для нас, але типово баварським назвою D'Schwoarzerfelder Lederhos'n з невеликого містечка Шварценвальд, розташованого в 180 км на північ від Мюнхена.
Це вже традиція - щороку напередодні різдвяних свят гравці і тренери клубу відвідують фан-клуби, яких тільки в Німеччині понад 2 з половиною тисяч. Тому щорічно між ними проходить лотерея, і лише близько 20 переможців отримують право прийняти у себе одного з футболістів «Баварії».
Для Тимощука такі поїздки вже теж не нові: минулого року одному з авторів цих рядків довелося разом з ним відвідати інший фан-клуб - Stifland Basis. Тоді близько 500 уболівальників протягом декількох годин приймали у себе Анатолія. Кількість автографів, відповідей на питання, фотографій, сміху та усмішок важко було порахувати. Толя навіть подиригував тоді місцевим оркестром, а наприкінці заходу отримав безліч подарунків і титул почесного члена фан-клубу і почесного мешканця містечка. Члени клубу стали найбільш відданими шанувальниками Анатолія і до цих пір ведуть з ним листування.
Схожим було і недільне захід. Можна сміливо констатувати, що кількість персональних шанувальників нашого футболіста зросла ще на кілька сотень. «Анатолій виявився простим і дуже доброзичливим хлопцем, дуже приємним у спілкуванні, - не приховував своїх захоплень побував на зустрічі колега з німецького Der neue Tag Бенджамін Тітце. - Особливо сподобалося нашим уболівальникам його бажання спілкуватися німецькою мовою. Лише в особливо складних випадках доводилося вдаватися до допомоги перекладача. Для всього лише рік живе в Німеччині футболіста Тимощук вельми непогано розмовляє німецькою і навіть використовує слівця з баварського діалекту ». З особливим захопленням фани сприйняли слова Тимохи про те, що він не піде з клубу взимку. Правда, коли Анатолію задали питання, чи готовий він грати в «Баварії» до закінчення кар'єри, Толік був дипломатичний: «Я радий, що граю тут, однак у футболі іноді все міняється дуже швидко».
Бургомістр Шварценвальда Манфред Реде вніс українця до книги почесних відвідувачів та вручив Анатолію різдвяні подарунки для всієї родини з натяком. «Нас щороку відвідує чимало німецьких туристів. Чекаємо влітку і вас з усією сім'єю в гості. Якщо що, не переживайте - у нас і стадіон для тренувань є, так що приїжджайте в будь-який час », - пожартував бургомістр. А голова фан-клубу Норберт Шлодер був дуже задоволений усім заходом. «Ми раді приїзду нашого улюбленого футболіста, будемо тепер ще більше за нього вболівати, - заявив мер містечка. - Він - справжній професіонал і відмінний хлопець. Члени нашого клубу виявили у нього лише один недолік .... Він не п'є пиво, а в Баварії - це мінус. Ну, нічого - тепер він почесний член нашого фан-клубу, і ми чимало вип'ємо пива за нашого нового друга »!
Переглядів: 467 | Додав: Rooney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score