Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Квітень » 29
Франк Рібері, Баварія, Ліга Чемпіонів, Дискваліфікації, футбол, ІнтерПівзахисник мюнхенської "Баварії" Франк Рібері не зіграє у фіналі Ліги чемпіонів після того, як Контрольно-дисциплінарна комісія УЄФА прийняла рішення дискваліфікувати француза на три матчі.
Рібері був видалений в першому півфінальному матчі проти "Ліона" 21 квітня за небезпечну гру проти Лісандро Лопеса. Франк пропустив вчорашній матч-реванш, який "Баварія" виграла з рахунком 3:0, пропустить фінал 22 травня і перший поєдинок наступного євросезону.
У "Баварії" є три дні на подачу апеляції до штаб-квартири УЄФА.
Переглядів: 577 | Добавив: IGOR90 | Дата: 29.04.2010 | Комментарі (0)

Лучано Спаллетті, Олександр Кержаков, Гільєрме, Прем'єр-ліга Росії, зеніт, ЦСКА, футболПітерський «Зеніт» здобув четверту перемогу в сезоні, третю над одним з московських топ-клубів, другу в гостях. Не в Москві, а в Хімках, де в цьому сезоні грають «Динамо» і ЦСКА, але це не принципово. Очевидним є інше - у команди Лучано Спаллетті виходить показувати непоганий футбол в матчах з сильними і це, звичайно, характеризує «Зеніт» з кращого боку. З «Томью» або «Тереком» в чомусь грати навіть складніше, але з цими складнощами стикаються всі фаворити РПЛ. З іншого боку пітерці втратили значно більше очок, ніж конкуренти, до того ж у «турнірі сильних» (а в його рамках вже було зіграно чимало матчів) «Зеніт» набрав 10 очок у 4 матчах.
У перенесеному матчі 4 туру з ЦСКА «Зеніт» не тільки добився потрібного результату, а й показав переконливу гру. Армійці були просто пригнічені суперником, що грали ш ... Читати далі »
Переглядів: 457 | Добавив: IGOR90 | Дата: 29.04.2010 | Комментарі (0)

Педро Родрігес, Тіаго Мотта, Жуліо Сезар, Жерар Піке, Крістіан Ківу, Барселона, Інтер, футбол, ліга чемпіонівПісля першої гри неважко було уявити собі другу. Хтось не хотів у це вірити, але, думаю, все одно розумів, що атакуючий футбол «Барселони» розіб'ється об цей «Інтер», як об скелю. Що синьо-гранатові опиняться в тій же розгубленості, що і рік тому на «Стемфорд Брідж», що їх переважна перевага нікого не буде придушувати, а від володіння м'ячем буде тільки образливіше - адже толку від цього рівно стільки, скільки у Сізіфа, які закочують каменюку на гору. «Барселона» грає в атакуючий футбол прекрасний, у неї є феноменальні майстри цієї справи, але з нею можна впоратися, озброївшись мудрою тактикою і відмінно підібраними виконавцями. Це майже довів рік тому «Челсі» (який Моуріньо продовжує називати своїм і, звичайно, не без права на це), це довів сьогодні «Інтер», який тим більше є ... Читати далі »
Переглядів: 588 | Добавив: IGOR90 | Дата: 29.04.2010 | Комментарі (0)

Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score