Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Квітень » 29 » Виїзна перемога Зеніта над ЦСКА
09:51
           
Виїзна перемога Зеніта над ЦСКА
Лучано Спаллетті, Олександр Кержаков, Гільєрме, Прем'єр-ліга Росії, зеніт, ЦСКА, футболПітерський «Зеніт» здобув четверту перемогу в сезоні, третю над одним з московських топ-клубів, другу в гостях. Не в Москві, а в Хімках, де в цьому сезоні грають «Динамо» і ЦСКА, але це не принципово. Очевидним є інше - у команди Лучано Спаллетті виходить показувати непоганий футбол в матчах з сильними і це, звичайно, характеризує «Зеніт» з кращого боку. З «Томью» або «Тереком» в чомусь грати навіть складніше, але з цими складнощами стикаються всі фаворити РПЛ. З іншого боку пітерці втратили значно більше очок, ніж конкуренти, до того ж у «турнірі сильних» (а в його рамках вже було зіграно чимало матчів) «Зеніт» набрав 10 очок у 4 матчах.
У перенесеному матчі 4 туру з ЦСКА «Зеніт» не тільки добився потрібного результату, а й показав переконливу гру. Армійці були просто пригнічені суперником, що грали швидко, злагоджено, чітко, як в обороні, так і в нападі. У першій же атаці «Зеніт» відкрив рахунок - Розіна подав кутовий, Крижанац отримав м'яч на лінії воротарського, відчепився від Шемберас і розстріляв ворота Акінфєєва.
Потім пітерці могли збільшити перевагу. Кержаков після обрізки Одіі і пасу Данні виходив один на один трохи лівіше воріт - два удари припали у воротаря. Потім Розіна виходив на непогану ударну позицію правіше - пробив мимо. Кожному довелося бити не тією ногою, який хотілося б.
До перерви в «Зеніта» не було стовідсоткових моментів, але були небезпечні цікаві атаки. У ЦСКА ж не було нічого, ні цікавого, ні небезпечного. Тільки після перерви обрізка Крижанац ініціювала момент армійців, Малафєєв не дуже спритно підчищали і Дзагоєв у результаті пробив з гострого кута, але не влучив у ворота.
«Зеніт» і після перерви атакував частіше і краще. Данні міг забити головою після красивої стінки з Зирянова - пробив вище. Ну а потім прийшов час забити Олександру Кержакову. Теорія ймовірності дала зелене світло його «бив, б'ю і т.д.». Олександр змістився з лівого флангу, хитнув захисника і відмінно пробив правою в дальню дев'ятку. Такі голи стоять всіх ударів, що трапилися до.
У підсумку, виїзна перемога «Зеніту» над ЦСКА вийшла настільки ж переконливою, як і над московським «Динамо». Незважаючи на втрату Лазович і Бистрова. Взагалі, пітерський клуб непогано виглядає на старті сезону, солідніше і могутніше всіх інших претендентів на золото. А ось ЦСКА провів свій самий блідий матч цього року.
ЦСКА - Зеніт - 0:2 (0:1)
ЦСКА: Акінфєєв, Одіа, А. Березуцький, Ігнашевич, Щенніков, Шемберас, П. Мамаєв (Гонсалес, 46), Хонда, Дзагоєв (Алдонін, 82), Гільєрме, Нецид (Красіч, 46).
Зеніт: Малафєєв, Анюков, Крижанац (Мейра, 73), Ломбертс, Губочан, Денисов, Зирянов, Широков, Розіна (Канунніков, 89), Данні, Кержаков (Файзулін, 81).
Голи: Крижанац (5), Кержаков (65).
Попередження: Акінфєєв (61).
Переглядів: 457 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score