Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Березень » 18
Лоран Блан, бордо, ОлімпіакосМало хто сподівався на те, що в матчі між чемпіонами Франції та Греції станеться сенсація, яка дозволить «Олімпіакосу» вийти в чвертьфінал Ліги чемпіонів. Ще на п'ятій хвилині гри Йохану Гуркюфф вдалося зіпсувати настрій самим оптимістично налаштованим фанатам «Олі». Блискучий удар екс-гравця «Мілана» зі штрафного став неприємним сюрпризом для брата-близнюка Джорджа Клуні. У свої 39 років Нікополідіс став неповороткий і ледачий. Тільки цим можна пояснити апатію Антоніос до аналогічного моменту наприкінці першого тайму, коли той же Гуркюфф з більш дальньої відстані закинув м'яч за комір Нікополідіса і лише хрестовина воріт «Олімпіакоса» стала на перешкоді м'ячі.
Між цими моментами команди намагалися показувати швидкісний, комбінаційний і атакуючий футбол. Моментами це в них виходило, але рідко коли така гра приводила до результату. У складі «Олі» виділявся ... Читати далі »
Переглядів: 533 | Добавив: IGOR90 | Дата: 18.03.2010 | Комментарі (0)

 Ліга чемпіонів, Барселона, Штутгарт, футболРік тому «Барселона» вже перемогла 4:0 одну німецьку команду, «Баварію», щоправда, вже у чвертьфіналі. Зараз та ж доля спіткала «Штутгарт». Перша гра могла зародити сумніву, але в другій все досить швидко стало на свої місця. Команда, яка виграла всі трофеї минулого сезону, набагато сильніше середняка БундеслігиНастільки сильніше, що могло бути навіть нуднувато. Занадто мало дозволено противнику, тому гра складається з перекочування м'яча в центрі поля і невеликих вибухів атаки. До того ж у «Барси» є один козир, який, в принципі, дуже важко побити - Ліонель Мессі. На вихідних він забив три голи «Валенсії», зараз трохи не вистачило до другого хет-трики.
Саме з великого Мессі все почалося, ним же, власне, і продовжилося. Лео, можна сказати, уособлює собою сучасний футбол у кращих його проявах, що прискорюється, ускладнюються. Мессі дуже ... Читати далі »
Переглядів: 506 | Добавив: IGOR90 | Дата: 18.03.2010 | Комментарі (0)

Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score