Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Березень » 18 » Звичка бити німців по весні
12:12
           
Звичка бити німців по весні
 Ліга чемпіонів, Барселона, Штутгарт, футболРік тому «Барселона» вже перемогла 4:0 одну німецьку команду, «Баварію», щоправда, вже у чвертьфіналі. Зараз та ж доля спіткала «Штутгарт». Перша гра могла зародити сумніву, але в другій все досить швидко стало на свої місця. Команда, яка виграла всі трофеї минулого сезону, набагато сильніше середняка БундеслігиНастільки сильніше, що могло бути навіть нуднувато. Занадто мало дозволено противнику, тому гра складається з перекочування м'яча в центрі поля і невеликих вибухів атаки. До того ж у «Барси» є один козир, який, в принципі, дуже важко побити - Ліонель Мессі. На вихідних він забив три голи «Валенсії», зараз трохи не вистачило до другого хет-трики.
Саме з великого Мессі все почалося, ним же, власне, і продовжилося. Лео, можна сказати, уособлює собою сучасний футбол у кращих його проявах, що прискорюється, ускладнюються. Мессі дуже швидкий і думка його дуже швидка, а ідеальна техніка дозволяє використовувати швидкість і думка практично без обмежень і відчувати себе в будь-якій обороні, як риба у воді. Як піранья. Втім, замість слів достатньо поглянути на перший гол Лео. Пішов від одного наблизився до штрафного, назустріч підтягнулося ще троє захисників «Штутгарта» і ось, перед ним четверо, але вони нічого не зуміють зробити з обраним - Мессі міг би підстрибнути і зависнути в повітрі, як у «Матриці». У принципі, образно кажучи, це він і зробив. Витримавши секундну паузу, пробив в лівий верхній кут воріт, скориставшись всієї цієї німецької четвіркою, як щитом (від воротаря).
Другий гол наш супергерой створив для колег. Закинув м'яч у ліву частину штрафної Туре, на івуарійця вивалився Леманн, але Яя зробив пас в центр і Педро переправив м'яч у ворота.
До другого тайму футболісти «Штутгарта» вже переварили просту думку, що їм нічого не світить. Залиш надію всяк, на «Ноу Камп» входить. Ну а «Барселона» після перерви гуляла в атаці навіть більше і могла забити набагато більше, ніж ще два голи. Продовжував блищати Мессі. Після його чергового колобковского переміщення у штрафний з хорошої позиції пробив Туре, але м `яч пройшов поруч з лівим кутом воріт. У наступній атаці Лео забив. Педро добре пройшов по правому флангу, м'яч почав перекочуватися в центр, дійшов до Мессі і той, переклавши його на ліву ногу, чітко пробив з дуги штрафного. Цей удар виглядав не таким неберущімся, як перший, але Леманн не впорався.
Далі Ліонель кілька разів був близький до третього голу і, думаю, більшість уболівальників співпереживали йому в цій справі. Але не склалося. Потрапив в ногу захисника, не переграв воротаря після навісу Алвеша (вирішив ще й головою забити). Трохи пізніше проскочив двох захисників, але невдало перекинув м'яч повз Леманна - все-таки, і у Мессі трапляються помарки.
Крім Лео могли забивати Алвеш і Іньєста, їм трохи не пощастило, ну а що вийшов на заміну юнакові Боян Кркіч відзначитися вдалося. Після відмінної передачі Ібрагімовича Боян технічно прокинув м'яч через Леманна. І це був фінальний рахунок.
Зовсім нічого про «Штутгарті»? Насправді, у другому таймі гості створили кілька напівмоменти, Молінаро увірвався в штрафну зліва, але зробив невдалий навіс, Маріка ледь не пробив з центру штрафного майданчика. Крім цього, мабуть, нічого й не було. Роль гравців «Штутгарта» сьогодні полягала в іншому - вони були декораціями.
Андрій КРИКУНОВ
«Барселона» - «Штутгарт» - 4:0
Барселона. «Ноу Камп»
«Барселона»: Вальдес, Алвеш, Піке, Пуйоль, Інієста (Кркич, 88), Бускетс (Ібранімовіч, 66), Андраде, Туре, Мессі, Анрі (Міліто, 79), Педро Родрігес
«Штутгарт»: Леманн, Молінаро, Нідермайєр, Дельпьер, Челоцці (Гебхарт, 46), Траш, Гліб, Хедіра, Кузманович, Какау, Погребняк (Маріка, 70).
Арбітр: Хамер (Люксембург)
Голи: Мессі (13), Педро Родрігес (22), Мессі (60), Кркіч (89).
Попередження: Леманн (43), Погребняк (45), Кузманович (54).
Удари (в створ): 13 (8) - 1 (0).
Кутові: 3 - 3.
Офсайди: 6 - 2.. 
Переглядів: 507 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score