Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Березень » 18 » Бордо насилу долає Олімпіакос і крокує далі
12:17
           
Бордо насилу долає Олімпіакос і крокує далі
Лоран Блан, бордо, ОлімпіакосМало хто сподівався на те, що в матчі між чемпіонами Франції та Греції станеться сенсація, яка дозволить «Олімпіакосу» вийти в чвертьфінал Ліги чемпіонів. Ще на п'ятій хвилині гри Йохану Гуркюфф вдалося зіпсувати настрій самим оптимістично налаштованим фанатам «Олі». Блискучий удар екс-гравця «Мілана» зі штрафного став неприємним сюрпризом для брата-близнюка Джорджа Клуні. У свої 39 років Нікополідіс став неповороткий і ледачий. Тільки цим можна пояснити апатію Антоніос до аналогічного моменту наприкінці першого тайму, коли той же Гуркюфф з більш дальньої відстані закинув м'яч за комір Нікополідіса і лише хрестовина воріт «Олімпіакоса» стала на перешкоді м'ячі.
Між цими моментами команди намагалися показувати швидкісний, комбінаційний і атакуючий футбол. Моментами це в них виходило, але рідко коли така гра приводила до результату. У складі «Олі» виділявся Метт Дербішир, який своїми непередбачуваними діями не раз прорізав оборону господарів. Мабуть, дії Метта були загадкою не лише для гравців «Бордо», але і для футболістів грецької команди, які відверто не встигали за розвитком думок свого партнера. У команди Лорана Блана далекими ударами намагався відзначитися Гуркюфф, але їм не вистачало точності. Все найцікавіше команди залишили на другий тайм.
Звіт про другу половину гри можна почати з того, як Дербішір в центрі поля грубо зіграв проти свого опонента і отримав другий заслужену жовту картку. Буквально відразу після цього Божидар Бандовіч кидає в бій важку артилерію в особі Костаса Мітроглу. Високий нападник своїм першим же дотиком прийняв м'яч після вкидання ауту, обманним рухом розгорнувся до воріт і бездоганно пробив повз Коррассо. Проблем «Бордо» додав її капітан Алу Діарра, який примудрився отримати дві жовті картки протягом трьох хвилин і зрівняти склади команд на поле. І почалося ...
«Олімпіакос» затиснув господарів на своїй половині поля, намагаючись вдруге вразити ворота Коррассо. Відмінний шанс за десять хвилин до фінального свистка втратив Луа-Луа, який з гострого кута пробивав напевно, але захисник «Бордо» в шпагаті вибив м'яч на кутовий. Тиск гостей тривало недовго. Команда Блана відповіла за коштами Шамаха, явно не блискучого в цьому сезоні. Маруан виходив на Нікополідіса з правого флангу, але в останній момент занадто далеко відпустив м'яч, чим сповна скористався голкіпер «Олі».
Результат поєдинку і всього двоматчевого протистояння вирішила помилка все того ж Нікополідіса, який не впорався з подачею Шальме з лівого флангу і залишив м'яч голові Шамаха. Маруан, вистрибнувши на спину захисника «Олімпіакоса», блискуче пробив по вже порожніх воротах, забив свій третій гол в семи матчах Ліги чемпіонів і оформивши вихід своєї команди у чвертьфінал слідом за ще одним французьким клубом «Ліон».
Максим Грозний
«Бордо» - «Олімпіакос» - 2:1 (Перший матч - 1:0)
Йоанн Гуркуфф, 5, Маруан Шамах, 88 - Костас Мітроглу, 65.
«Бордо»: Седрік Каррассо, Алу Діарра, Бенуа Тремулінас, Ярослав Плашил (Грегорі Сертік, 85), Вендел (Жуссі, 90), Йоанн Гуркуфф, Людовик Сані, Маруан Шамах, Матьє Шальме, Мікаель Сиані, Фернандо Менегаццо.
«Олімпіакос»: Антоніос Нікополідіс, Авраам Пападопулос, Василіс Торосидіс, Жауад Заїр (Костас Мітроглу, 63), Іерокліс Столтідіс (Крістіан Ледесма, 80), Ломана Луа-Луа, Метт Дербішир, Олоф Меллберг, Рауль Браво, Хесус Датоло, Енцо Мареска .
Алу Діарра, 66. - Василіс Торосидіс, 4. Метт Дербішир, 53. Олоф Меллберг, 74.
 Алу Діарра, 99. - Метт Дербішир, 59.
Переглядів: 534 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score