Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Березень » 17 » Моуріньйо: Просто я завжди перемагаю на Стемфорд Брідж
15:26
           
Моуріньйо: Просто я завжди перемагаю на Стемфорд Брідж
Моуріньйо: Просто я завжди перемагаю на Стемфорд БріджГоловний тренер Інтера Жозе Моуріньйо розповів, що він відчуває після перемоги над Челсі в 1 / 8 фіналу Ліги Чемпіонів (1:0), пояснив причини цього успіху і розповів про свої відносини з головним тренером Челсі Карло Анчелотті.

"Зараз я найщасливіший тренер у світі. Це чудовий день для Інтера, який стільки років не міг подолати бар'єр 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Ми отримали путівку до чвертьфіналу заслужено, завдяки всім гравцям, які з першої і до останньої хвилини чудово виконували свою роботу.

Я добре знайомий з Челсі, знаю, що таке грати на Стемфорд Брідж, тому розумів, що домогтися рахунку 0:0, зігравши від оборони, буде неможливо, тому ми зіграли в атакуючій манері. Ми були швидші, динамічніші, а гол Самюеля Ето'О - це приклад того, чого ми хотіли досягти. У нас були моменти для взяття воріт і в першому таймі.

Я радів цій перемозі, як ніколи в житті, це фантастична перемога для моєї команди, для Інтера і його вболівальників. Крім того, вона є підтвердженням того, що Стемфорд Брідж був і залишається моїм домом - просто я завжди перемагаю тут.

З Карло Анчелотті у нас в минулому виникали суперечки, мабуть, було сказано багато зайвого, але у наших відносинах немає нічого, крім поваги. Він подарував мені італійське вино, а я презентував йому вино з Португалії. Він запросив мене до себе в офіс після гри, у нас з ним чудові стосунки. Сподіваюся, він виграє з Челсі чемпіонат Англії, не хочу залишатися єдиним тренером, кому це вдавалося", - цитує Моуріньйо офіційний сайт Інтера.

  1. У вівторок, 16 березня, в повторному матчі 1 / 8 Ліги Чемпіонів міланський Інтер мінімально переграв лондонський Челсі і вперше з 2003 року вийшов у чвертьфінал найпрестижнішого європейського клубного турніру.
Переглядів: 534 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score