Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Квітень » 15 » "Металіст" і "Карпати" під загрозою виключення з Прем'єр-ліги
17:09
           
"Металіст" і "Карпати" під загрозою виключення з Прем'єр-ліги
Як повідомляє ряд українських і російських ЗМІ, Комітет з етики та чесної гри Федерації футболу України на своєму засіданні прийшов до висновку, що матч 24-го туру чемпіонату країни між "Металістом" і "Карпатами" (4:0) у квітні 2008 року був договірним. Представники комітету звернулися до Контрольно-дисциплінарного комітету з проханням покарати клуби."У понеділок дійсно було засідання нашого комітету, на якому були зроблені певні висновки. Які саме, я вам сказати не можу. Вся інформація передана до Виконкому ФФУ, який буде їх аналізувати і приймати якісь рішення", - заявив в інтерв'ю Tochka.net голова Комітету з етики та чесної гри ФФУ Ігор Кочетов.

Раніше в інтернеті була опублікована розшифровка телефонної розмови між власником "Карпат" Петром Димінським і на той час захисником команди Сергієм Лащенковим. Футболіст зізнався, що 11 гравців отримали за здачу поєдинку по $10 тис.

У тому випадку, якщо факт отримання хабара гравцями "Карпат" буде доведено, "Металіст", що йде третім у нинішньому чемпіонаті України, цілком може бути виключений з Прем'єр-ліги. Аналогічні санкції можуть бути застосовані і до "Карпат".

Переглядів: 485 | Додав: Rooney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score