Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Квітень » 15
Як повідомляє ряд українських і російських ЗМІ, Комітет з етики та чесної гри Федерації футболу України на своєму засіданні прийшов до висновку, що матч 24-го туру чемпіонату країни між "Металістом" і "Карпатами" (4:0) у квітні 2008 року був договірним. Представники комітету звернулися до Контрольно-дисциплінарного комітету з проханням покарати клуби."У понеділок дійсно було засідання нашого комітету, на якому були зроблені певні висновки. Які саме, я вам сказати не можу. Вся інформація передана до Виконкому ФФУ, який буде їх аналізувати і приймати якісь рішення", - заявив в інтерв'ю Tochka.net голова Комітету з етики та чесної гри ФФУ Ігор Кочетов.

Раніше в інтернеті була опублікована розшифровка телефонної розмови між власником "Карпа ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Добавив: Rooney | Дата: 15.04.2010 | Комментарі (0)

Дмитро ЧигринськийТрансфер українського захисника Дмитра Чигринського з донецького "Шахтаря" до каталонської "Барселони" за 25 мільйонів євро потрапив до списку десяти найгірших за підсумками сезону в Іспанії.

Найбільш провальним трансфером сезону в Іспанії був названий перехід японця Шунсуке Накамури з шотландського "Селтіка" до "Еспаньола" на правах оренди. На другому місці - покупка "Реалом" у "Ліона" французького нападаючого Каріма Бензема (35 мільйонів євро). Третє місце в цьому "хіт-параді" належить українцю Дмитру Чигринському, який так і не зміг закріпитися в основному складі "Барси".

На 10-му місці - бразилець Кака, який перейшов з "Мілана" до "Реала" за 65 мільйонів євро. Автори рейтингу відзначили, що головною причиною потрапляння покупки Кака до списку найгірших трансферів стала саме висока вартість футболіста.
Переглядів: 468 | Добавив: Rooney | Дата: 15.04.2010 | Комментарі (0)

Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score