Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Квітень » 30 » Букмекери зробили ставки на ЧС-2010
00:36
           
Букмекери зробили ставки на ЧС-2010
Букмекери зробили ставки на ЧС-2010 Чемпіонат світу 2010, футбол, фінансиФутбольні вболівальники всього світу з наростаючим нетерпінням чекають 11 червня 2010 року, адже саме в цей день на півдні Африканського континенту стартує головний футбольний турнір планети - чемпіонат світу.
І поки вболівальники моляться футбольним богам, щоб їх збірні вдало виступили на нинішньому мундіалі і ворожать, які сюрпризи піднесе першість у ПАР, букмекерські контори давно назвали фаворитів чемпіонату і пропонують всім азартних любителям футболу розділити їхню точку зору або ж не погодитися з нею. Ставки на футбол завжди користувалися найбільшою популярністю серед клієнтів букмекерських контор.
Можна з упевненістю сказати, що ставки на ЧС в ПАР принесуть чимало радості і розчарувань всім тим, хто любить перевіряти свої футбольні пізнання або інтуїцію, укладаючи парі у букмекерів.
Отже, які ж команди, на думку букмекерських контор, мають найбільші шанси на тріумф у ПАР? На погляд букмекерів, головними фаворитами ЧС-2010 будуть чотири збірні: дві, що представляють Європу, і дві - Південну Америку. У числі основних претендентів на завоювання Кубка світу традиційно називаються п'ятикратні володарі трофею - бразильці, а також фігурують діючі чемпіони Європи, що займають перший рядок у рейтингу збірних ФІФА, - іспанці.
Трохи менше шансів підняти над головою заповітний трофей мають, на думку букмекерів, що показали дуже впевнену гру у відбірковому циклі родоначальники футболу - збірна Англії, якою керує знаменитий італійський фахівець Фабіо Капелло, і підопічні Марадони з аргентинської команди, ведені володарем "Золотого м'яча" і суперзіркою "Барселони" Ліонелем Мессі.
Цікаво зауважити, що діючі володарі титулу чемпіонів світу - італійці - не розглядаються букмекерами в якості головних претендентів на перемогу в ПАР, їх шанси на повторення свого успіху чотирирічної давності оцінюються навіть нижче, ніж вірогідність тріумфу збірних Голландії чи Німеччині.
Що ж, чекати залишилося зовсім недовго, і вже скоро ми дізнаємося, чи мають рацію були букмекери у своїх припущеннях, або ж, як це часто трапляється в спорті, турнір у ПАР приготував для нас чергову гучну несподіванка
Переглядів: 715 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score