Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Квітень » 30

Лондон Арсенал, Пятовим, трансфери, футбол, шахтарНаставник лондонського Арсеналу Арсен Венгер збирається підсилити воротарську позицію у своїй команді, адже його не особливо влаштовує в цьому сезоні гра голкіперів канонірів Альмунії і Фабіанскі.
За відомостями Express.co.uk, на радарі у Венгера відразу троє воротарів - Серхіо Ромеро з АЗ Алкмаар, Рене Адлер, який представляє леверкузенський Байєр і голкіпер донецького Шахтаря Андрій Пятов.
Арсенал має намір поставити крапку в цьому питанні ще до старту Чемпіонату світу в ПАР, щоб уникнути інфляції цін на гравців.
Раніше наставник лондонського Арсеналу Арсен Венгер оголосив кілька прізвищ гравців, які в недалекому майбутньому можуть опинитися в його команді.
За матерiалами: Террикон
Переглядів: 555 | Добавив: IGOR90 | Дата: 30.04.2010 | Комментарі (0)


Динамо Київ, Крузейро, футболЯк повідомляє у своєму блозі бразильський спортивний журналіст Естебан Чікконе, форвард "Крузейро" Тьяго Рібейро є трансферною метою київського "Динамо". Керівництво київського клубу вже розглядає можливість підписання гравця.
Нещодавно ходили чутки про інтерес, що проявляється до Тьяго "Баварією", яка направляла спостерігачів для перегляду гравця.
Тьяго Рібейро (Thiago Ribeiro). 24.02.1986. 186см/74кг. У минулому чемпіонаті Бразилії провів за "Крузейро" 30 матчів (8 голів), в рейтингу журналу "Placar" зайняв 19-е місце (середня оцінка 5,78). Всього в чемпіонаті Бразилії - 88 матчів (18 голів). Має досвід виступу в Європі - виступав у сезоні 2004/05 у Франції, провів за "Бордо" 7 матчів (0 голів).
Переглядів: 620 | Добавив: IGOR90 | Дата: 30.04.2010 | Комментарі (0)

Букмекери зробили ставки на ЧС-2010 Чемпіонат світу 2010, футбол, фінансиФутбольні вболівальники всього світу з наростаючим нетерпінням чекають 11 червня 2010 року, адже саме в цей день на півдні Африканського континенту стартує головний футбольний турнір планети - чемпіонат світу.
І поки вболівальники моляться футбольним богам, щоб їх збірні вдало виступили на нинішньому мундіалі і ворожать, які сюрпризи піднесе першість у ПАР, букмекерські контори давно назвали фаворитів чемпіонату і пропонують всім азартних любителям футболу розділити їхню точку зору або ж не погодитися з нею. Ставки на футбол завжди користувалися найбільшою популярністю серед клієнтів букмекерських контор.
Можна з упевненістю сказати, що ставки на ЧС в ПАР принесуть чимало радості і розчарувань всім тим, хто любить перевіряти свої футбольні пізнання або інтуїцію, укладаючи парі у букмекерів.
Отже, які ж ком ... Читати далі »
Переглядів: 713 | Добавив: IGOR90 | Дата: 30.04.2010 | Комментарі (0)

Рауль, Реал Мадрид, Травми (хвороби), футболКапітан мадридського "Реала" Рауль Гонсалес пропустить матчі, що залишилися своєї команди в чемпіонаті Іспанії, повідомляє газета "Marca". 32-річний нападаючий отримав травму коліна в переможному поєдинку з "Сарагосою" (2:1) і на відновлення йому буде потрібно, як мінімум, чотири тижні.
Це остання погана новина для Мануеля Пеллегріні, який також не зможе розраховувати на Рафаеля ван дер Ваарта, а також Дренте, Метцельдер і Пепе.
Не виключено, що матч з Арагонським клубом буде останнім для Рауля в "Реалі" в якості діючої футболіста. Маючи мінімум ігрового часу, імовірно, у наступному сезоні ми вже побачимо Рауля-тренера.
Переглядів: 570 | Добавив: IGOR90 | Дата: 30.04.2010 | Комментарі (0)

Маркевич, металіст, збірна україни, футбол, чемпіонат україни, премєр ліга, перша ліга, скандал, договірні матчі, новини футболу, футбольні новиниГоловний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич шокований інформацією від першого віце-президента ФФУ Сергія Стороженка, що за результатами рослідування гри "Карпати" - "Металіст" (сезон 2007/2008), львівський і харківський клуб можуть відправити до Першої Ліги.
"Я вам кажу з усією відповідальністю - ми далекі від усяких закулісних ігор. Ми просто в шоці від ситуації, в якій опинився наш клуб, і будемо відстоювати своє чесне ім'я!", - цитують Маркевича "Известия в Украине".
Переглядів: 541 | Добавив: IGOR90 | Дата: 30.04.2010 | Комментарі (0)

збірна україни, збірна литви, квитки, футболКвитки на товариський матч між національними збірними України й Литви, який пройде в Харкові 25 травня, будуть коштувати від 20 до 150 гривень.
Про це повідомляє ІА " Мост-Харків" з посиланням на слова на генерального директора ФК "Металіст" Сергія Волика.
За його словами, "Металіст" прийняв рішення не встановлювати високі ціни на квитки, щоб "не повторилася ситуація з " Донбас-Ареною".
Він додав, що Федерації футболу й "Металісту" залишилося погодити вартість оренди стадіону, а також вартість квитків в Vip- Сектор.
"Але це вже зовсім інша цінова категорія", - сказав він.
Переглядів: 623 | Добавив: IGOR90 | Дата: 30.04.2010 | Комментарі (0)

Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score