Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Березень » 29 » За матч 4 мільйони доларів
21:59
           
За матч 4 мільйони доларів
Сергій Капков, Російський футбольний союзНайближчим часом при РФС планується створити опікунську раду, до якої увійдуть впливові у вітчизняному футболі люди, зокрема Роман Абрамович, Олексій Міллер і Володимир Якунін, а також інші представники великого бізнесу. Передбачається, що в зоні відповідальності цієї ради буде знаходитися не тільки фінансування розвитку футболу в країні, але й створення якісно нової футбольної інфраструктури.
Віце-президент РФС, голова правління фонду "Національна академія футболу" Сергій Капков прочинив завісу доходів і витрат, пов'язаних з національною командою Росії.
- Як ви в принципі ставитеся до ідеї створення інстанції, до якої увійшли б відомі бізнесмени, тобто люди, які вміють генерувати ідеї?
- Особисто я бачу в опікунській раді орган, який міг би визначати стратегічний розвиток РФС.
- Крім того, бізнесмени у своєму розпорядженні коштів і, отже, могли б допомагати розвитку футболу фінансами, чи не так?
- Питання навіть не у фінансах. Все-таки РФС і сам заробляє гроші. У даному випадку мова йде про серйозні учасників футбольного процесу. Приміром, Якунін представляє ВАТ "РЖД", яке володіє не тільки футбольним клубом, але і величезним товариством "Локомотив", що поєднує безліч команд і спортивних шкіл. Міллер формально власник і клубу "Зеніт", і величезної спортивної структури: під крилом "Газпрому" знаходиться багато спортивних організацій. Словом, суть питання не в грошах, а в тому, на що їх витрачати.
- НАФ продовжує брати участь у підтримці футболу?
- Звичайно.
- І не збирається з нього йти?
- Ні. Роман Аркадійович (Абрамович - Прим. "СЕ") - найбільший спонсор російського футболу. Ми ще де-не-де будуємо поля, друкуємо літературу - 14 книг західних авторів, допомагаємо навчати тренерів і проводитимуть семінари для суддів, підтримуємо першу лігу, школу у Тольятті, юнацькі і жіночі збірні.
- А молодіжну команду?
- Спочатку треба вирішити питання з призначенням головного тренера замість Гуса Хіддінка.
- Чи можливо таке, що ви будете спонсорувати і новий тренерський штаб національної команди?
- Якщо ми будемо все спонсорувати, то навіщо потрібен РФС?
- Іншими словами, РФС доведеться вишукувати кошти?
- Вони у нього є. У РФС величезна кількість спонсорів. На одному матчі збірної союз заробляє 100 мільйонів рублів, тобто майже 4 мільйони доларів. Достатньо, щоб оплачувати будь-якого тренера. Це ілюзія, що зберігається з колосковскіх часів, - що у РФС немає грошей. Хоча ще за В'ячеслава Івановича в залишку на рахунку залишалося близько 10 мільйонів доларів.
- Мутко між тим, навпроти, гордо говорив про зростання доходів.
- І це правда. Перемоги за Хіддінк збільшили капіталізацію збірної. Квиток на VIP-трибуну на одну гру обходився в 4 тисячі доларів! Та на фінальний матч чемпіонату світу таких цін немає! А в нас люди платять. Куди йдуть ці гроші? Природно, в дохід РФС.
Переглядів: 454 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score