Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 8 » Вперше в історії футболу тренера звільнили по телефону під час матчу
00:19
           
Вперше в історії футболу тренера звільнили по телефону під час матчу
Кумедний випадок стався в клубі дев'ятої англійської ліги "Чічестер Сіті". Наставник команди Марк Поултона був відправлений у відставку прямо по ходу матчу, повідомляє Eurosport.ru.

Під час чергового матчу "лілово-білих" у місцевій лізі фахівець спокійно керував діями своїх підопічних, як раптом йому зателефонував один з начальників клубу. Суть дзвінка була гранично ясна: "Ви звільнені".

Це не виявилося жартом, і фахівць, який одержував 200 фунтів на тиждень, довелося піти. Адже в минулому сезоні - першому при Поултона - "Чічестер" посів третю сходинку в чемпіонаті графства Сассекс.

"Повинно бути, я перший тренер в історії футболу, який був звільнений по телефону прямо по ходу зустрічі своєї команди", - резюмував незадоволений керманич.

Замість тепер вже екс-наставника "Чичестера" клубне керівництво вирішило скористатися послугами його попередника - Еді Джірдлера.

"Я не міг у це повірити. У клубі діється формений беззаконня і повний хаос. Мабуть, мені дійсно краще піти. У другому таймі мені подзвонив Гарі Уокер, який вибачався, але все ж сказав, що я не зможу продовжити роботу в клубі", - сказав Поултона.

"Вони навіть не змогли знайти більш підходящого часу. Одного з наших молодих футболістів, Нейтана Пекстона, тільки відправили до шпиталю з переломом щелепи, лицевої кістки і носа після зіткнення з голкіпером", - продовжує фахівець.

"Можу сказати, що" Чічестер "- найнепрофесійніший і погано організований клуб, в якому мені коли-небудь доводилося працювати. У ньому зібрані люди, яким зовсім не важливі інтереси команди. Вони займаються виключно побудовою внутрішньокомандних інтриг", - поставив крапку у своїх відносинах з "Чічестер" Поултона.
Переглядів: 401 | Додав: bombermen80 | Теги: Чічестер Сіті, тренера звільнили по телефону | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score