Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Червень » 11 » Вболівальницям заборонили роздягатися
14:18
           
Вболівальницям заборонили роздягатися
Вболівальниці, ЧС-2010, футболОрганізатори Чемпіонату світу з футболу в ПАР стривожені зухвалою поведінкою місцевих фанаток.
На одному з товариських матчів, що передував початку змагань, особливо завзяті вболівальниці, не соромлячись ні об'єктивів теле- та фотокамер, ні оточуючих чоловіків, демонстрували всьому світу свої груди.
У зв'язку з такою поведінкою організаційним комітетом було прийнято рішення заборонити жінкам роздягатися на матчах, адже футбольне свято розраховане не тільки на дорослу, але і на дитячу аудиторію.
На рішення про заборону вплинули і прохання телекомпаній, які також вимагають усунути подібні видовищні перформанси. Адже у більшості країн, де проходитиме трансляція турніру, матчі проходитимуть у прайм-тайм, коли доступ до телевізора будуть мати також і неповнолітні. А в деяких країнах чоловікам взагалі заборонено милуватися жіночою красою у зв'язку з релігійними переконаннями.
У той же час знайшлися й противники подібної заборони, адже в багатьох країнах серед футбольних фанатів традиційно прийнято оголятися під час матчу. Щоправда, заведено це скоріше серед чоловіків, ніж  серед жінок.
Нагадаємо, ЧС-2010 стартує в п'ятницю, 11 червня, матчем ПАР - Мексика.
Переглядів: 520 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score