Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Вересень » 8 » ТРК Україна покаже матчі Шахтаря в Лізі чемпіонів
14:00
           
ТРК Україна покаже матчі Шахтаря в Лізі чемпіонів
новини, новости, новости, футбола, футбол, футбольные новости, футбольні новини, новини футболу, ТРК Україна, Олександр Денисов, ШахтарПро це заявив продюсер спортивних проектів каналу Олександр Денисов
Матчі «Шахтаря» в Лізі чемпіонів - 2010/2011 телеглядачі зможуть побачити у прямому ефірі на телеканалі «Україна». Про це прес-службі «гірників» повідомив продюсер спортивних проектів каналу «Україна», директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов, розповівши про сюрпризи, які телеглядачам готує творча група телеканалу.
- Ми покажемо «Шахтар» в Лізі чемпіонів цього сезону. Можу це підтвердити з усією впевненістю, - розповів Олександр Денисов. - Більше того, крім безпосередньо самого матчу буде ще й післяматчева студія під традиційною назвою «Ніч Ліги чемпіонів». Нашими гостями та експертами будуть розбиратися фрагменти тільки що відбулася гри. Так що, думаю, має бути цікаво і на полі, і після фінального свистка.
За словами Олександра, цілком можливо, що «лігочемпіонівських» матчі «гірників» транслюватиме у запису телеканал «Футбол».
- Зараз йде мова про те, щоб цей блок, до складу якого входить сам матч і програма «Ніч Ліги чемпіонів», на наступний день могли подивитися на телеканалі «Футбол» телеглядачі, яким напередодні не вдалося це зробити в прямому ефірі каналу «Україна ». Це питання сьогоднішнього дня, - пояснив директор ТК «Футбол».
Нагадаємо, що «Шахтар» стартує в найпрестижнішому європейському турнірі 15 вересня. Домашній матч «гірників» з сербським «Партизаном» розпочнеться о 21:45. А телеглядачі зможуть побачити цей поєдинок на каналі «Україна».
Офіційний сайт ФК «Шахтар»
Переглядів: 683 | Додав: Rooney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score