Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Грудень » 31 » Трансфери футболу 2010 2011
00:02
           
Трансфери футболу 2010 2011
Цього зимового міжсезоння трансфери футболу 2010 2011 будуть гарячими, вже весь інтернет кипить розмовами та слухами про несподівані трансфери. А саме :
Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані заявив, що Роналдіньо покине клуб в січневе трансферне вікно. На питання про подальшу долю бразильця, Галліані прагматично відповів, що продасть гравця тому. хто більше заплатить.
Далі ще цікавіше!
Мадридський «Реал» має намір наступного літа придбати півзахисника «Арсеналу» Франсеска Фабрегаса. Президент королівського клубу Флорентіно Перес готовий заплатити за футболіста близько 40 мільйонів євро.
Лондонський Челсі дуже близький до трансферу бразильця Кака, проте "Реал" виставить на трансфер Кака не менше ніж за € 50 млн ", - сказав Бронцетті.
Тиждень на роздуми пройшов, і у власника "канонірів" Хорхе Мендеса на руках найвигідніша пропозиція виявилася з України. Трансфер бразильця з португальським паспортом, якому 15 січня виповниться 28 років, складе близько трьох мільйонів євро. Крім дніпропетровців, на Матеуса також претендували французькі "Бордо" і "Монако".
Мабуть одна з найгучніших трансферів футболу 2010 2011 міжсезоння може стати пропозиція від московського ЦСКА! Керівництво московського ЦСКА дуже хоче, щоб команду очолив Пеп Гвардіола. За інформацією іспанського видання "El Mundo Deportivo", російські нафтові олігархи готові запропонувати тренеру "Барселони" непристойну зарплату в 22 мільйони євро за сезон!
Московський "Локомотив" подумує про придбання російського нападаючого німецького "Штутгарта" Павла Погребняка.
Шваби хочуть за форварда збірної Росії 7 млн євро. За інформацією авторитетного німецького видання Kicker, "залізничники"мають намір заплатити їм 3,5 млн євро і віддати українського півзахисника Олександра Алієва.
Крім цих трансферів футболу 2010 2011 міжсезоння відзначився Турецький "Галатасарай" , що має намір придбати форварда "Кельна" Лукаса Подольські. Стамбульський клуб пропонує за нападаючого збірної Німеччини 6 мільйонів євро і планує купити його вже в січні.
Півзахисник Ібрахім Афеллай в п'ятницю офіційно став гравцем каталонської «Барселони». 24-річний футболіст поставив підпис під угодою, розрахованим на 4,5 року, а в якості компенсації за хавбека у разі можливого виходу значиться сума в 100 мільйонів євро, повідомляє офіційний сайт іспанського гранда.
Трансфери футболу 2010 2011 - буде ще гарячіше!!!
Переглядів: 1059 | Додав: IGOR90 | Теги: трансфери футболу 2010 2011 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score