Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Березень » 29 » Топ-10 найбільш шикарно освітлених стадіонів світу
22:06
           
Топ-10 найбільш шикарно освітлених стадіонів світу
Федір ЛАРІН, Шахтар, Баварія, Аякс, 
Мілан, Інтер, Рейтинги, Стадіони, Донбас Арена, Альянц-арена, Уемблі, 
Сан-Сіро (Джузеппе Меацца)Хороший стадіон хороший завжди, але особливо гарний - вночі. «Терикон» пропонує вам десятку самих красиво освітлених стадіонів світу, серед яких, звичайно, є і ... Втім, дивіться самі.
10. Cowboys Stadium (США, Даллас) - тут виступає команда NFL «Даллас Ковбойс». Найбільший купольний стадіон у світі і найбільше в світі споруда без колон.
9. Stade Auguste Delaune II (Франція, Реймс) - багатоцільова арена, в основному на ній грають футболісти колись славного клубу «Реймс»
8. Rogers Centre (Канада, Торонто) - у минулому відомий як Sky Dome, будинок обітований для бейсбольної команди «Блю Джейзі», для футбольних «Аргонавтів» і бог знає для кого ще.
7. The O2 Arena (Англія, Лондон) - багатофункціональний стадіон у лондонському районі Гринвіч. Бокс, баскетбол, гімнастика, хокей, теніс ... Що ще я забув з того, що тут можна влаштувати? Ах так, Олімпійські ігри-2012!
6. Amsterdam Arena (Голландія, Амстердам) - місце, де «Аякс» регулярно задає трепку своїм суперникам по чемпіонату країни і терпить ляпаси на європейській арені. Крім того, тут грають «Адмірали» (амстердамська команда з американського футболу) і проходить едегодное танцювальне шоу Sensation.
5. San Siro (Італія, Мілан) - арена, яку багато років ділять «Мілан» та «Інтер». Три рази тут проводилися фінали Кубка чемпіонів.
4. Wembley Stadium (Англія, Лондон) - національний стадіон Англії місткістю 90 тисяч глядачів. Другий по місткості стадіон Європи.
3. Beijing National Stadium (Китай, Пекін) - відомий також як «Пташине гніздо», центр минулого Олімпіади. Після цього використовується як місце для різних культмасових заходів.
2. Allianz Arena (Німеччина, Мюнхен) - по ідеї, домашнє поле для двох мюнхенських клубів. Залежно від того, який з них грає в той чи інший день, змінюється забарвлення ілюмінації. У даному випадку, відіграє «Мюнхен-1860».
1. Donbass Arena (Україна, Донецьк). Хто б сумнівався ...
Федір Ларін
Переглядів: 713 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score