Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Червень » 11 » Топ-10 футболістів, яких ми не побачимо на чемпіонаті світу
14:13
           
Топ-10 футболістів, яких ми не побачимо на чемпіонаті світу
Девід Бекхем, 
Хавьєр Дзанетті, Естебан Камбьяссо, Рууд ван Ністелрой, Пол Скоулз, 
Міхаель Баллак, Дідьє Дрогба, Шевченко, Тотті, РоналдіньоПоїздкою на чемпіонат світу марили вони самі, мільйони уболівальників мріяли побачити їх на африканських полях, але з різних причин ці люди на ЧС-2010 не зіграють.
Девід Бекхем (35 років, Англія)
Мрії Бекхема зіграти на чемпіонаті світу в Південній Африці перекреслила травма, яка у березні вибила з гри півзахисника мінімум до листопада. В одному з матчів чемпіонату Італії за «Мілан» Бекхем розірвав ахіллове сухожилля. Головний футбольний метросексуал планети нарікає, що саме його невгамовне бажання довести головному тренеру команди Фабіо Капелло, що він готовий допомогти збірній, і спровокувало його травму.
Правда, за бортом національної команди Бекхем все одно не залишився - Фабіо Капелло запросив його в свою команду в якості ... «шпигуна»! Девід увійде до тренерського штабу збірної Англії і повинен буде стежити зсередини за атмосферою в команді - за тим, як його партнери дотримуються спортивний режим.
Дідьє Дрогба (1932, Кот-д'Івуар)
Тиждень тому Дідьє Дрогба зламав руку в товариському матчі Кот-д'Івуара проти збірної Японії. Лікарі команди були категоричні і оголосили, що з переломом правого передпліччя нападаючий «Челсі» національній команді більше не помічник.
У тренерському штабі збірної все ще сподіваються, що форвард зможе зіграти на чемпіонаті світу, нехай навіть з гіпсом. За останніми даними, гравець «Челсі» якщо й здасться на очі африканської публіки, то тільки в тому випадку, якщо Кот-д'Івуар вийде з групи, раніше Дрогба відновитися не зможе.
Міхаель Баллак (33 роки, Німеччина)
Федерація футболу Гани принесла свої вибачення особисто Міхаелю Баллаку і збірної Німеччини за травму, яку завдав їх гравець Кевін-Принц Боатенг німецькому півзахисникові. У фінальному матчі Кубка Англії, де «Челсі» зустрічався з «Портсмутом», Баллак залишив поле достроково через пошкодження зв'язок голеностопа. Тепер Баллак носить фіксуючу пов'язку і проходить відновні процедури. Цікаво, що тепер під питанням участь на ЧС-2010 і кривдника Баллака - Боатенга, адже Гана грає з Німеччиною в одній відбірковій групі. У штабі африканської команди побоюються, що поява на полі Боатенга в матчі Гани з командою Німеччини може спровокувати агресивну поведінку німецьких футболістів.
Пол Скоулз (35 років, Англія)
Півзахисник «Манчестер Юнайтед» у цьому списку «бідолах» виглядає справжнім оригіналом. На відміну від футболістів, яким на двері вказували тренери, Скоулза поїхати в Африку наполегливо запрошував наставник збірної Англії Фабіо Капелло, але Пол відповів рішучою відмовою. Футболіст оголосив про закінчення своєї кар'єри в збірній ще в 2004 році і тепер заявив, що змінювати своє рішення навіть заради поїздки в ПАР не збирається.
Андрій Шевченко (33 роки, Україна)
Після фінального свистка матчу Україна - Греція, в якому підопічні Олексія Михайличенка, програвши з рахунком 0:1, випустили з рук путівку до Африки, капітан українців Андрій Шевченко не стримував сліз. Всі чудово розуміли, що плаче Андрій, швидше за все, за останнім у своїй кар'єрі шансом поїхати на чемпіонат світу.
Хав'єр Дзанетті (36 років, Аргентина)
Коли Дієго Марадона оголосив, що в його тренерському списку немає Хав'єра Дзанетті, багато крутили пальцем біля скроні. За бортом збірної залишився багаторічний капітан «Інтера», діючий переможець Ліги чемпіонів і один з найдосвідченіших аргентинських захисників. Марадона пояснювати що-небудь Дзанетті відмовився, так що тому залишалося лише змиритися з рішенням тренера
Естебан Камбьяссо (29 років, Аргентина)
Камбьяссо - товариш Дзанетті по нещастю і по італійському «Інтеру». Як і у випадку з Хав'єром, якому вказав на двері Марадона, логіка, за якою за бортом аргентинської команди залишився Естебан, - теж незрозуміла.
Сам Марадона не бачить у своїх діях нічого дивного і говорить, що діє «за планом»:
- Я давно прийняв рішення виключити зі збірної Камбьяссо. З самого початку моєї роботи в збірній я розробив план не тільки для підготовки до чемпіонату світу, але й до Кубка Америки-2011. Більше нічого пояснювати я не маю наміру.
Франческо Тотті (33 роки, Італія)
Напередодні поїздки на чемпіонат світу-2010 капітан італійської «Роми» примудрився вляпатися у расистський скандал - чорношкірий нападник «Інтера» Балотеллі звинуватив Тотті в расизмі, Франческо видалили з поля за навмисний удар по ногах. Мабуть, наставник збірної Італії Марчело Ліппі вирішив, що везти в ПАР новоявленого расиста якось не з руки.
Руд ван Ністелрой (33 роки, Голландія)
Якщо одним футболістам на ЧС-2010 потрапити завадили травми, іншим - тренерські рішення, то Ністелрой став жертвою і того й іншого. Тренер збірної Голландії Берт ван Марвейк заявив, що нестабільний стан здоров'я Ністелроя не дозволить йому допомогти команді на чемпіонаті світу:
- Я захоплений, що Руд намагається побороти травми і вийти на колишній рівень, але зробити це до початку ЧС-2010 він не встигне.
Роналдіньо (30 років, Бразилія)
Рішення головного тренера збірної Бразилії Дунги «відчепити» від команди Роналдіньо розкритикували всі кому не лінь. Не стримався навіть глава оргкомітету ЧС-2010 Денні Джордан:
- Карлос Дунга, напевно, засліплений своєю владою, раз не дозволив нам усім насолодитися в ПАР грою футбольного генія.
Подейкують, що форвард і тренер просто не зійшлися характерами - Дунга вважає Роналдіньо занадто примхливим і не хоче, щоб вся команда залежала від його настрою.
Переглядів: 623 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score