Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Березень » 29 » Шевченка визнали невинним у ДТП
22:05
           
Шевченка визнали невинним у ДТП
Андрій Шевченко, Динамо КиївЦя аварія сталася третього грудня 2009 року, однак остаточна крапка в "справі ДТП Шевченка" була поставлена буквально кілька днів тому. За день до матчу з "Чорноморцем" у восьмій годині ранку Андрій Шевченко (34 роки) на своєму "Порше Панамера Турбо" вартістю 200 тисяч доларів зіткнувся з "Хондою" CR-V, за кермом якої знаходилася Софія Голдобіна - дружина відомого у минулому хокеїста Валерія Голдобіна.
Шевченка рухався за "Хондою" в середній смузі по вулиці Мельникова, недалеко від телецентру. Однак на перехресті з вулицею Сім'ї Хохлових автомобіль "Хонда" почав розворот на перехресті, не включивши "поворотник". Коли сталося зіткнення і Шева вийшов з машини (в автомобілі він знаходився разом зі своїм приятелем з Великобританії), з'ясувалося, що за кермом лругой машини була жінка. "Вона навіть не глянула в дзеркало! - Заявив Шева даішникам, прибулим на місце ДТП. - Я намагався піти від зіткнення, але не зміг".
Відразу після аварії на вулицю Мельникова під'їхали друзі Шеви, які і забрали Андрія з місця ДТП. Футболіст підписав протокол і поїхав на базу, де у "Динамо" повинна була відбутися тренування.
"Блику" вдалося з'ясувати, що винуватцем цієї аварії визнана Софія Голдобіна, яка була за кермом "Хонди". І лише зараз, через три місяці, їй повернули водійські права. Хоча тоді чоловік Голдобіна заявив, що він "схильний вірити своїй дружині, яка сказала, що не порушувала правила. Просто авто Шевченка їхало з перевищенням швидкості, це і стало причиною аварії". "Так, у результаті винною визнали дружину, - сказав" Блику "чоловік Софії. - Нам навіть довелося заплатити невеликий штраф - щось близько 300 гривень".
"Порше" чинила страхова
Після аварії Шевченка до сім'ї Голдобіна претензій не мав. Ремонтом його "Порше" займалася страхова компанія. У "тачці" Шеви було пом'яте крило і подряпана двері. Ще в "Порше" "заклинила" і сигналізація. За оцінками експертів, ремонт автомобіля обійшовся в 45 000 гривень. Поки "Порше" була в ремонті, Шева по Києву пересувався на "Мерседесі".
Переглядів: 540 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score