Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Травень » 27 » Шахтар відповів Ілсіньйо. Від гравця зажадають компенсації
15:51
           
Шахтар відповів Ілсіньйо. Від гравця зажадають компенсації
 
Шахтар відповів Ілсіньйо. Від гравця 
зажадають компенсації
Шахтар вимагатиме компенсацію від Ілсіньйо
Донецький Шахтар відповів на заяву Ілсіньйо, у якій повідомлялося про одностороннє розірвання контракту з боку футболіста.

"Ілсіньйо перейшов у Шахтар у липні 2007 року. Його контракт з клубом був розрахований на чотири роки із зобов'язанням сторін продовжити контракт на один рік. Іншими словами, було передбачено, що після закінчення двох років виступів за Шахтар Ілсіньйо продовжить контракт з клубом ще на рік або, у разі відмови, виплатить клубу штраф у розмірі, передбаченому контрактом.

Протягом всього сезону 2009/2010 з футболістом велися переговори з приводу продовження старого контракту на п'ятий рік, а також про можливість укладення нового п'ятирічного контракту. Але Ілсіньйо відкинув всі пропозиції клубу. У результаті Шахтар - відповідно до контракту - був змушений вимагати від футболіста виплатити узгоджений сторонами штраф. Заробітна плата весь цей час виплачувалася Ілсіньйо регулярно, відповідно до обумовлених термінів і в повному обсязі.

У зв'язку з неправомірними діями футболіста Шахтар має намір найближчим часом подати позов до Спортивного арбітражного суду в Лозанні про стягнення з Ілсіньйо компенсації, передбаченої контрактом", - йдеться в офіційній заяві донецького клубу.

Нагадаємо, що Ілсіньйо подав прохання до FIFА про негайний трансфер з Шахтаря, оскільки, за його словами, він вже чотири місяці не отримує зарплати.

Переглядів: 795 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score