Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Рівна гра,рахунок...ні
10:42
           
Рівна гра,рахунок...ні
Чергове львівське чудо не відбулося. "Карпати" програли в Парижі без особливих шансів. Бажання було, але сил не вистачило ...
Втім, невідомо, як би все склалося, якби не диявольське везіння, яке на перших хвилинах допомогло французам. Перший же удар у створ наших воріт виявився надточним. Другий удар приніс другий гол. Між цими моментами ПСЖ не створив нічого, що могло б викликати повагу.
Треба віддати належне "Карпатам". Команда не попливла ", відповіла на дві невдачі наполегливими атаками, мала пару шансів ... Але хіба можна розраховувати на успіх, хронічно не потрапляючи в створ? За весь матч львів'яни завдали 12 ударів у напрямку воріт ПСЖ, при цьому прицільними виявилися всього два, і один з них був останнім, коли воротар міг уже й взагалі не ловити м'яч ...
Дивна річ, але при всьому цьому гра "Карпат" залишила нез'ясовно позитивне враження. Напевно, вся справа в тому, що навіть коли все валиться з рук (ніг), львівська команда намагається грати у футбол?
2010-11. Ліга Європи. Груповий етап. Група J.
"ПСЖ" - "Карпати" 2:0 (2:0)
Голи: Жайе, 4 (1:0); Нене, 20 (2:0)
"ПСЖ": Едель; Жайе; Тьєне; Сахо; Камара; Шантом; Сессеньон (Макондо, 90); Нене (Оаро, 76); Клеман; Люїндула; Ердінг (Кежман, 69)
"Карпати": Тлумак; Федецький; Чечер; Годвін; Авелар; Худоб'як; Кожанов (Гудима, 71); Тубіч; Кузнецов; Гурулі (Кополовець, 58); Зеньов (Голодюк, 58)
Попередження: Сессеньон, 35; Шантом, 48; Оаро, 77; Кежман, 80 - Годвін, 55


Переглядів: 377 | Додав: IGOR90 | Теги: Ліга Європи, Карпати, ПСЖ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score