Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 29 » Прем'єр-ліга заробляє більше за всіх у Європі з контрактів за футболками
15:17
           
Прем'єр-ліга заробляє більше за всіх у Європі з контрактів за футболками
У нинішньому сезоні всі європейські клуби, зібрані разом, запрацюють рекордну суму в 470.7 мільйонів євро за продаж прав на розміщення брендів компанією на своїх футболках. І заслуга в цьому англійської Прем'єр-ліги вагома.
У порівнянні з сезоном 2009/10 сумарний прибуток від "футболочних контрактів" виросла на 18% або 75.2 млн. євро. На клуби елітного англійського дивізіону доводиться солідна частина загального пирога - 128 млн. євро.
"Прем'єр-ліга є законодавцем мод в угодах по футболках в Європі, а крім того бачиться хорошим майданчиком для інвестицій компаніям з усього світу. 15 клубів Прем'єр-ліги підписали поліпшені контракти, а троє з них входять до п'ятірки, які уклали найвигідніші угоди в Європі ".
"На нові контракти доводиться частка в більш, ніж 70 млн. євро." Манчестер Юнайтед ", який співпрацює з AON, і" Ліверпуль ", у якого є контракт зі Standard Chartered, кожен отримають більше 23.6 млн. євро за рік", - повідомив директор британської маркетингової компанії в галузі спорту SPORT + MARKT Гарет Мур.
Крім вже згаданих угод "Ліверпуля" і "Юнайтед", перед стартом нинішнього сезону "Астон Вілла" і "Фулхем" підписали спонсорські контракти з компанією FxPro, а "Тоттенхем" уклав угоду з Autonomy, але тільки на матчі Прем'єр-Ліги.
У порівнянні з минулим роком контракти за футболками стали вигідніше для клубів Прем'єр-Ліги на 45 млн. євро сумарно. Таким чином Англія стала лідером в Європі, обійшовши Бундеслігу. Серйозного прогресу за рахунок угод з банками, страховими компаніями і букмекерами досягли також Франція і якраз Німеччина, але з Прем'єр-Лігою вони поки порівнятися не можуть. Цікавий факт - у загальному рейтингу французи навіть обійшли іспанців.
Переглядів: 389 | Додав: bombermen80 | Теги: Прем'єр-ліга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score