Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 4 » Прем'єр-ліга. "Металіст" мінімально переміг "Карпати". ВІДЕО
12:11
           
Прем'єр-ліга. "Металіст" мінімально переміг "Карпати". ВІДЕО
Матч "Карпати" - "Металіст" можна було сміливо назвати центральним поєдинком будь-якого туру. Але не 12-ого, адже на нас цього дня ще очікує українське "класико". Матч львів'ян із харків'янами був ще цікавим у світлі останніх подій. Кожна з команд, а особливо "Карпати", мала доказати, що ніякого договірного матчу 19 квітня 2008 року не було.
Окрім того, сьогоднішні суперники є сусідами у турнірній таблиці, перебуваючи серед лідерів. До старту "Карпати" були попереду на одне очко. Щоправда, ще варто дочекатися офіційного рішення щодо зняття з команд дев'яти очок. Кажуть, що знову піднімуть цю справу 5 жовтня.
Також не потрібно забувати, що обидва клуби виступають у Лізі Європи. "Карпати" наразі здобути очки у груповому етапі не змогли, але футбол, який вони показують, відзначають навіть іноземні експерти. "Металіст" же три очки має, але остання гра із голландським "ПСВ" підняла багато запитань.
Перший тайм пройшов мляво. Так, команди бігали, а не ходили пішки, але мати з того користь жодна з них не могла. А у середині тайму отримав травму Годвін, який просто невдало оступився. З урахуванням того, шо у другому таймі ушкодження отримав і Кожанов, то перед Кононовим постають дуже серйозні проблеми зі складом.
Гра поцікавішала, коли "Металіст" відкрив рахунок. Сталося це приблизно за двадцять хвилин до завершення. "Карпати" в останні хвилини притиснули суперника до його воріт. Найреальніший момент мав Федецький, удар якого прийняла на себе стійка воріт. Та у компенсований час "Металіст" "зупинив" гру за рахунок попереджень.
У підсумку - перемога харківського клубу. Таким чином, наразі "Металіст" піднявся на четверту сходинку, обійшовши на два пункти "Карпати". А для Кононова та його команди прийшов досить важкий час. І, на жаль, львів'яни не витримують темпу.
Переглядів: 454 | Додав: IGOR90 | Теги: Металіст, Львів, Карпати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score