Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Травень » 7 » Попередження, і...смерть на полі
11:58
           
Попередження, і...смерть на полі
Горан Туньіч, футболВмираючи, Горан Туньіч побачив перед собою жовту картку
«Пірнання» вже давно є бичем гри мільйонів, і, незважаючи на те, що воно проклинається фанами і засуджується абсолютно всіма, цей спосіб все ще є досить популярним прийомом брудної боротьби. Але тепер те недовір'я, яке «нирки» привнесли в гру, варто було вмираючим людині фінальної несправедливості.
За повідомленнями Croatian Times і Eurosport, на 35-й хвилині матчу хорватської регіональної ліги у 32-річного захисника ФК «молодії» Горана Туньіча стався серцевий удар і прямо на полі футболіст помер. Але, вирішивши, що гравець «пірнає», намагаючись зобразити фол, рефері матчу пред'явив Туньічу жовту картку. Лише через миті арбітр збагнув, що сталося щось трагічне і покликав на полі медперсонал. Горана стрімко доставили в місцевий госпіталь, але він уже не міг бути врятований. Передають, що раніше у нього ніколи не помічалися проблеми зі здоров'ям.
Це ганьба, що смерть порівняно молодої людини отримала широкий розголос в ЗМІ через те, що була помилково прийнята за спробу сжульнічать, але, може, тепер деякі «нирці» переглянуть своє ставлення до такої практики. Або ні.
www.huffingtonpost.com
Переглядів: 491 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score