Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Металіст - ПСВ (0-2)
10:40
           
Металіст - ПСВ (0-2)
Без поразок не буває перемог. "Металіст" отримав хороший урок від голландського "ПСВ", який досить легко пристосувався до газону харківського ОСК і ретельно вивчив манеру гри українського клубу, точніше, її бразильського легіону.
0:2 у другому матчі групового турніру Ліги Європи - далеко не катастрофа, але їжі для роздумів у наставника "Металіста" Мирона Маркевича хоч відбавляй. Море роботи й у співробітників ОСК. Дренаж на стадіоні в Харкові швидше відсутня, ніж він є. Все це в купі з досить жорстким рішенням арбітра матчу Тоні Шопрона щодо Вільягри, який на думку рефері зробив фол останньої надії і був вилучений, склалося в череду негативних для жовто-синіх факторів.
Невпевнена гра лінії оборони "Металіста" на 27-й хвилині матчу дозволила Тойвоненом отримати оперативний простір і м'яч. Вільягра кинувся на перехоплення, але зіграв не на сферу, а в ногу нападаючому. Пенальті, червона картка і 0:1 ... Не давши супернику перевести дух, голландці забили вдруге. Берг реалізував вихід один в один, ну а зберегти переможний рахунок, маючи чисельну перевагу "тюльпани" змогли без проблем.
2010-11. Ліга Європи. Груповий етап. Група I.
"Металіст" - "ПСВ Ейндховен" 0:2 (0:2)
Голи: Джуджак, 27 (пенальті) (0:1); Берг, 30 (0:2)
"Металіст": Дишленкович; Вільягра; Обрадовіч; Папа Гуйє; Романчук А.; Фініньо; Шелаєв; Едмар; Валяєв (Кайта, 46); Тайсон; Воробей А. (Олійник Д., 31; Поступаленко, 82)
"ПСВ Ейндховен": Ісакссон; Боума (Родрігес, 66); Пітерс; Марсело; Афеллай (Баккал, 83); Хатчінсон А.; Енгелаар; Тойвонен; Ленс; Джуджак (Амрабат, 75); Берг
Попередження: Тайсон, 36 - Боума, 42; Марсело, 79
Вилучення: Вільягра, 26


Переглядів: 528 | Додав: IGOR90 | Теги: поразка, ПСВ, вилученя, Металіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score