Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Квітень » 8 » Кращий матч цього сезону Ліги чемпіонів виводить у півфінал Баварію
13:16
           
Кращий матч цього сезону Ліги чемпіонів виводить у півфінал Баварію
Барія, нані, Манчестер Юнайтед, футбол, ліга чемпіонівСправжнє свято подарувала любителям футболу Ліга чемпіонів в чвертьфінальні матчах турніру. Особливим прикрасою стала гра на «Олд Траффорд», яку сміливо можна назвати самою видовищною і самої непередбачуваною в цьому сезоні. Тут не грали особисті амбіції і самотні персони, тут грали дві видатні команди, кожна з яких заслуговувала того, щоб битися з майбутнім суперником, яким виявився французький «Ліон», в півфінальних матчах найпрестижнішого європейського трофею.
Матч почався сенсаційно ще до того моменту, як команди вийшли з роздягальні. Задоволений з посмішкою до вух Уейн Руні стояв у довгому тунелі як ні в чому не бувало в колоні, вибудуваної з футболістів «Манчестер Юнайтед», а в цей момент хитрий Алекс Фергюсон пожевивал свою знамениту жуйку, сидячи на трибуні стадіону. Хто знає, чи міг сам Руні переконати Алекса в правильності даного вибору або ж досвідчений шотландець схитрував, пообіцявши не ставити в стартовий склад свиней, але це справи не змінює. Ще в дебюті зустрічі волохата нога ідола «Олд Траффорд» у дотик знайшла Даррона Гібсона, який одним дотиком м'яч прийняв, а другим відправив снаряд у лівий кут воріт «Баварії». Здалося, що Йорг Бутт цей удар міг брати, але з невідомої причини просто сів на п'яту точку.
Далі - більше! Після чергової атаки разючої господарів поля і невпевнених дій Хольгера Бадштубера, Антоніо Валенсія зробив націлений простріл зі свого флангу на лінію воротарської, де Нані повторив шедевр Джо Коула в матчі чемпіонату Англії, підправивши м'яч п'ятою у дальній кут воріт. Потрібно відзначити, що в ці хвилини оборона «Баварії» виглядала, наче різдвяне желе, розчавлена по тарілці після спроби його спожити. Валенсія просто розривав правий фланг своїми швидкісними та разючою проходами, через центр впевнено проходили Уейн, Даррен Флетчер і навіть незграбний Майкл Каррік, парочка ударів якого могла стати результативними. В атаці ж у німців не виходило абсолютно ні-чо-ГО. Що тут говорити, якщо перше обдумане дію на чужій половині поля команді Луї ван Галя вдалося провести лише до 30-й хвилині матчу, коли МЮ вже почав грати в меншості. Без Руні ...
Можливо, травма Руні, яку він посилив в середині першого тайму, трохи розслабила підопічних Фергюсона і, навпаки, підбадьорила «Баварію». Томас Мюллер, простягнувши м'яч до центру штрафного, віддав пас на Івіцу Оліча, який один вивалювався на старого знайомого ванн Галя ще за голландським «Аяксу» Едвіна ванн дер Саару. Тут те хорвата і підвела його слабка сторона - техніка. Відпустивши від себе м'яч дуже далеко, Оліч встиг наздогнати його тоді, коли снаряд був уже в руках Саару. Спрацювало золоте правило футболу ...
Чергова атака разюча «червоних дияволів», черговий прохід Валенсії по правому флангу, чергове потурання Бадштубера і ідеальна передача на лінію штрафної до Нані. Португалець виконав вирок, як Крішітану Роналду в свої кращі роки, пустивши м'яч точно під поперечину воріт! Ну що скажеш? .. Яка може бути інтрига за рахунку 3:0 і при повній апатії до того, що відбувається постраждалої сторони? .. «Баварія», яка славиться своєю стабільністю і прагматичністю, в перші 40 хвилин матчу була просто згвалтована «Манчестером» і необов'язковий пропущений гол лише дав привід «дияволам» повторити цей процес у другій половині гри, щоб для повної впевненості добити пораненого звіра.
Визнаємо, що розмова ван Галя зі своїми підопічними в перерві не пройшов даремно. Принаймні, «Баварії» вдалося нейтралізувати атакуючу загрозу МЮ в перші хвилини другій частині матчу, яка виходила в більшості випадків від Нані і Валенсія. Руні ... Руні доходив кінцівку першого тайму, пощипав травичку «Олд Траффорд» на початку другої половини гри і, повісивши ніс, відправився оглядати матч у компанії своїх веселих друзів. Трапився до цього епізоду ще один неприємний момент для господарів поля і господарів становища. Молодий Рафаел неусвідомлено і безглуздо в центрі поля грубо сфолив на Франке Рібері і отримав заслужений другий «гірчичник», відправившись у підтрибунне приміщення. Чомусь, «Олд Траффорд» досить легко сприйняв цей факт, вважаючи, що німецька машина вже зламана, і ніхто не буде здатний її завести.
Запалити двигун і включити першу передачу «Баварії» вдалося вже через кілька хвилин. Все частіше і частіше доводилося включатися в гру ветерану ван дер Саар, все частіше давали збій фланги МЮ, через які намагалися пройти два ведучі колеса німецького автомобіля - Рібері і Роббен. У той час як голландець боровся на своєму фланзі з Патрісом Евра, співвітчизник захисника «червоних дияволів» бив здалеку, але рідко його удари досягали мети. У протилежних воріт відмінний момент втратив Керрік. Після передачі з кутового від Нані, Майкл з центру штрафного майданчика пробив набагато вище воріт.
Гол прийшов тоді, коли його ніхто не чекав. Били всі - і вийшов на початку другого тайму, але не додав в грі Маріо Гомес, бив Івіца Оліч, бив і Бастіан Швайнштайгер, але стати героєм поєдинку цього вечора було призначено зовсім не їм. Типова подача з кутового у виконанні трансферної цілі «Манчестер Юнайтед» Рібері та екс-гравець «Челсі» і мадридського «Реала» Роббен найтоншим ударом зльоту лівою ногою посилає м'яч у дальній кут воріт. Ван дер Саар просто не міг по-людськи зіпсувати такий шедевр, який, упевнений, Арьєн не повторив би за інших дев'яти випадках.
Спроби Фергюсона освіжити гру шляхом виходу на поле важкого Бербатова і ветерана Райана Гіггза не принесли плодів. Максимум, чого вдалося досягти за решту 15 хвилин матчу - це удар того ж Нані по практично порожніх воротах після кричущою помилки Йорга буття. М'яч після удару португальця пролетів трохи вище поперечини воріт. Вже під кінець останньої хвилини матчу кращий гравець цього поєдинку Антоніо Валенсія розгойдав двох захисників «Баварії» та пробивав у дальній кут, але ... «Баварія»! Саме ця німецька марка автомобіля в'їжджає в півфінал Ліги чемпіонів і бере якийсь реванш за поразку у фіналі найпрестижнішого європейського трофею в 1999 році від «Манчестер Юнайтед».
«Ман Юнайтед» - «Баварія» - 3:2 (Перший матч - 1:2)
Даррон Гібсон, 3, Нані, 6, 41 - Івіца Оліч, 43, Арьєн Роббен, 74.
«Ман Юнайтед»: Едвін Ван дер Сар, Антоніо Валенсія, Даррен Флетчер, Уейн Руні (Джон Оши, 55), Майкл Каррік (Дімітар Бербатов, 79), Нані, Неманья Відіч, Патріс Евра, Даррон Гібсон (Райан Гіггз, 80) , Рафаель, Ріо Фердинанд.
«Баварія»: Хайнс-Йорг Бутт, Бастіан Швайнштайгер, Івіца Оліч (Даніель Праньїч, 85), Даніель Ван Бюйтен, Томас Мюллер (Маріо Гомес, 46), Марк Ван Боммель, Мартін Демікеліс, Філіп Лам, Франк Рібері, Арьєн Роббен ( Хаміт Алтинтоп, 75), Хольгер Бадштубер
Рафаель, 18. - Марк Ван Боммель, 27. Хольгер Бадштубер, 54.
- Рафаель, 50.
Переглядів: 604 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score