Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 7 » Харків не отримав чвертьфінал Євро-2012 через Кернеса, пробки та вирубку дерев
00:55
           
Харків не отримав чвертьфінал Євро-2012 через Кернеса, пробки та вирубку дерев

Харків не отримав чвертьфінал Євро-2012 через кілька причин, які не стосуються готовності самого стадіона до Євро-2012. Про це повідомляє ІА "Мост-Харьков" з посиланням на джерела близькі до дирекції проведення в Україні Євро-2012.
Насамперед, не включення Харкова в список міст, що приймають матчі плей-офф, відбулося через затяжний конфлікт, пов'язаний з вирубкою дерев і з будівництвом нової дороги в Лісопарку. Численні скарги в міжнародні організації, включаючи ПАСЕ, Вселенського патріарха й безпосередньо керівництва УЄФА, вплинули на вердикт Союзу європейських футбольних асоціацій.
Ще одна причина рішення УЄФА - конфлікт в.о. міського голови Геннадія Кернеса з головним інвестором Євро-2012 у Харкові Олександром Ярославським.
Останньою краплею, що переповнила чашу терпіння УЄФА, став недавній інцидент, який відбувся перед матчем Ліги Європи між "Металістом" і "ПСВ" коли автобус із голландськими футболістами потрапив у Харкову в затяжну пробку, що в негативному світлі показує готовність транспортної інфраструктури міста до Євро-2012.
Усі перераховані вище причини, на думку джерел, близьких до дирекції проведення в Україні Євро-2012, привели до того, що чвертьфінальний матч, що спочатку планувався у Харкові, вирішено було віддати Донецьку.
Переглядів: 525 | Додав: bombermen80 | Теги: Євро-2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score