Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Оцініть мій сайт
Всіх відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Серпень » 17 » Вирок : "Карпати" і "Металіст" позбавлені по 9 очок
20:12
           
Вирок : "Карпати" і "Металіст" позбавлені по 9 очок

ФФУ покарала команди за договірний матч 2008 року.


Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України ухвалив рішення покарати львівські "Карпати" та харківський "Металіст" за договірний матч, який відбувся 9 квітня 2008 року в рамках 26-го туру чемпіонату України з футболу.

Обидві команди будуть позбавлені по 9 очок в турнірній таблиці і оштрафовані.

Рішення КДК ФФУ:

"За результатами розгляду справи, враховуючи висновок Комітету ФФУ з етики та чесної гри щодо порушення принципів Fair Play до і під час проведення матчу 26-го туру сезону 2007/2008 рр. "Металіст" - "Карпати", правовий висновок Юридичного комітету ФФУ, Контрольно-дисциплінарний комітет вирішив:

1.  Визнати, що поєдинок було проведено з порушенням норм спортивної етики і носив договірний характер.

2.  Зарахувати командам "Металіст" і "Карпати" технічну поразку.

3.  Позбавити команду "Карпати" Львів 9 турнірних очок у чемпіонаті України сезону 2010/2011 рр. і зобов'язати сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі $25 тис.

4.  Позбавити команду "Металіст" Харків 9 турнірних очок у чемпіонаті України сезону 2010/2011 рр. і зобов'язати сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі $25 тис."

Крім того, КДК ФФУ довічно усунув від футболу заступника гендиректора "Металіста" Краснікова Є.О., екс-гравця "Карпат" Лащенкова С.М. На 12 місяців усунений від футболу почесний директор "Карпат" Петро Димінський.

Кожен гравець, який брав участь в тому матчі у складі "Карпат", оштрафований на  10 тис. Цікаво, що саме таку суму, як передбачається, отримав кожен футболіст за те, що здав поєдинок.

Таким чином, після зняття очок з обох клубів в активі "Металіста" залишиться одне очко (зараз 10), а "Карпати" і зовсім підуть у мінус (-1).

"Металіст" і "Карпати" ще можуть оскаржити рішення КДК ФФУ протягом 10 днів.

Поєдинок 2008 року між "Металістом" і "Карпатами" завершився з рахунком 4:0 на користь господарів поля. Проте пізніше в інтернеті була опублікована розшифровка телефонної розмови між власником "Карпат" Петром Димінським і Сергієм Лащенковим, який на той час був захисником команди. Футболіст зізнався, що 11 гравців отримали за здачу поєдинку по $10 тис.

Переглядів: 521 | Додав: IGOR90 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score