Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Хто стане кращим бомбардиром ФК ПРОМІНЬ ?
Всіх відповідей: 85

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Каркас чаші стадіону у Львові готовий на 70%
23:18
           
Каркас чаші стадіону у Львові готовий на 70%
 новини, новости, новости, футбола, футбол, футбольные новости, футбольні новини, новини футболу, стадіон у Львові, Євро 2012Ведуться роботи і на тренувальній базі «Скіф»
Каркас чаші футбольного стадіону у Львові готовий на 70%. Про це повідомив директор компанії «Альтком», яка займається будівництвом арени, Василь Огородник.
За його словами, будівельники вже перейшли до зведення третього поверху адміністративної будівлі. Даний етап робіт планується завершити до кінця листопада. Також на стадіоні триває проведення водних і каналізаційних мереж, почалася збірка зливного колектора. Стартували роботи з монтажу складок арени зі східного боку другого ярусу.
Керівник будівництва львівської євроарени також повідомив, що на тренувальній базі «Скіф», яка включена до каталогу базових тренувальних центрів для учасників Євро-2012, повністю виконано будівництво підпірних стінок по всьому периметру міні-стадіону. Крім того, завершено зведення першого поверху чотириповерхового адміністративного будинку, а також прокладаються внутрішні інженерні мережі, газ і водопровід.
Інформаційний центр «Україна-2012»
Переглядів: 425 | Додав: Rooney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score