Голавна Відео Live Футбол Live Теніс Live Баскетбол Live Хокей Реєстрація Фотоальбом Ваше посилання
МЕНЮ

Гарячі НОВИНИ

Проголосуй
Яке місце займе ФК"Промінь" цього чемпіонату ?
Всіх відповідей: 112

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

[ Сьогоднішні відвідувачі ]

Форма входа

free counters

Головна » 2011 » Січень » 6 » Футбольні трансфери
14:09
           
Футбольні трансфери
Футбольні трансфериФутбольні трансфери цього між сезоння досягають кульмінації, вже відбулися не мало гучних переходів, проте це ще далеко не кінець. Європейські гранди намагаються закупитися зірками та молодими перспективними гравцями за якими полюють не одні клуби. Одні з найновіших трансферів та чуток щодо можливих  переходів опубліковано тут!
Мадридський "Атлетіко"офіційно оголосив про те, що нападаючий клубу Серхіо Агуеро погодився продовжити контракт до 2014 року.
Чутки про те, що 28-річний форвард поповнить ряди туринського "Ювентуса" з'явилися наприкінці минулого року, коли футболіст змінив свого агента. Повідомлялося, що в обмін на Джилардіно "Ювентус"пропонував бразильського нападаючого Амаурі."Фіорентина" офіційно повідомляє: Джілардіно відноситься до розряду "недоторканних" і не залишить клуб "
Попередні футбольні трансфери були ніщо порівняно з тим що буде нижче!Обмін - року!
Самуель Ето'О в січні відправляється в "Манчестер Сіті", а влітку в "Інтер" їде бунтівний Карлос Тевес. Кажуть, ініціатором такого обміну є новий головний тренер "Нерадзуррі"Леонардо. Не найприємніші новини для камерунця, який тільки напередодні привселюдно заявив про намір добути для "Інтера" Скудетто.
Мамаду Діарра не покине "Реал" в це трансферне вікно, незважаючи на явний інтерес з боку "Малаги". Про це заявив агент футболіста.
Футбольні трансфери дійшли і до України. Оскільки
захисник "Ботафого" Даніель Маркес переходить в український клуб. Правда, поки не відомо який, але керівництво бразильського клубу оперативно знайшла йому заміну в особі Габріеля де Паулу Лімейра з турецького "Маньяспора".
Форвард
"Велес Сарсфілд"Джонатан Крістальдо підтвердив, що найближчим часом стане повноправним гравцем харківського "Металіста".

Захисник "Барселони"Габріель Міліто найближчим часом може стати гравцем "Дженоа". За словами наставника каталонського клубу Пепа Гвардіоли бажання гравця мати постійну ігрову практику для нього зрозуміло, тому тренер не буде заважати Міліто перебратися в генуезький клуб, чиї кольори в позаминулому сезоні захищав рідний брат гравця, який нині виступає в міланському "Інтері" - Дієго.
"Бірмінгем"домовився з "Тоттенхемом"про купівлю нападаючого "шпор" Роббі Кіна. Сума трансферу складе 7 мільйонів фунтів. У найближчі 24 години ірландець повинен пройти медобстеження і підписати особистий контракт.
Президент "Металіста"Олександр Ярославський не став заперечувати можливий відхід форварда команди Марко Девіча. Нагадаємо, зараз, за півроку до закінчення контракту з харківським клубом, він може вільно підписувати угоду про перехід з літа в іншу команду. При цьому кращого бомбардира ЧУ-2008 "сватають" у табір непримиренного суперника "Металіста" - "Динамо", де нібито Девічу готові платити вдвічі більше, ніж він отримує зараз, - близько 1 млн євро на рік.
Футбольні трансфери тривають ,тому інтерес до них збільшується, оскільки період трансферного вікна обмежений.
 
Переглядів: 1360 | Додав: IGOR90 | Теги: футбольні трансфери | Рейтинг: 2.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright FC PROMIN by Igor Duda © 2024Конструктор сайтів - uCoz
Live Score